buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Arne Senstad
 
Knuste Glassverket
Storhamar - Glassverket 30-15 Kamilla Sundmoen og Anja Edin fungerte bra sammen på banen også forrige sesong. Nå jobber Arne Senstad med å få enda mer ut av duoen sammen, ved å bytte roller.

Publisert: 13.aug.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar hadde ingen problemer med å knuse 1. divisjonslaget Glassverket i den første kampen i Skjærgårdslekene. Det var divisjonsforskjell på de to lagene, og Storhamar-trener Arne Senstad var godt fornøyd med det jentene viste.

Gjorde jobben

- Jeg er veldig fornøyd med den jobben jentene gjorde i denne kampen. Vi skulle gå skikkelig til og holde trøkket hele veien. Det greide vi veldig bra.
- Så gjenstår det å se om det fungerer like godt mot litt bedre motstand, sier Senstad.
Han kjørte i gang laget i et nedgruppert forsvar - som Storhamar hadde mest suksess med også i fjor.
- Det fungerte veldig bra. Vi sto mye med de mest etablerte spillerne i 1. omgang, og samtidig som forsvaret fungerte godt, gjorde Stine Lidén en veldig god jobb i mål.
- Hun hadde mange sterke redninger, og var samtidig veldig flink til å sette i gang spillet igjen med raske kontringsballer. Dette har vi jobbet mye med, og Stine responderte bra, sier Senstad.

Defensiv trygghet

Storhamar har for vane å score flere mål enn de fleste i eliteserien, men samtidig har også laget hatt en tendens til å slippe inn en del.
- Å skape defensiv trygghet er hele greia vår. Det er nedgruppert forsvar som har fungert best, men samtidig jobber vi med flere offensive formasjonsalternativer, forklarer Senstad.

Edin og Sundmoen

Etter å ha spilt flatt i 1. omgang, gikk Storhamar over til 4-2 med Kamilla Sundmoen og Anja Edin i de to offensive rollene etter pause.
- Når vi bruker Anja og Kamilla sammen, får laget en spisskompetanse både i angrep og forsvar. Begge er glitrende håndballspillere, men begge er også i utgangspunktet playmakere. Nå bytter de to på i rollene som playmaker og sideback, og det gjør oss også mer uforutsigbare i angrep, sier Senstad.

Jakobsen og Fredriksen

Storhamar-treneren kjørte også rollebytte med de to venstrehendte spillerne Karoline Fredriksen og Maja Jakobsen på høyresiden. De to byttet på å spille kant og back, og i går kveld scoret Karoline seks mål på seks forsøk, mens Maja tegnet seg for fem fulltreffere.

Rullere på plasser

- Dette fungerte bra, og så mange ferske spillere som vi har på årets lag, vil vi trenge de mest etablerte spillerne mye på banen mot de beste lagene. Ved å rullere og bytte litt på rollene deres, sparer de også litt på kreftene, sier Senstad.
Nå er Storhamar-treneren spent på hvordan planen hans vil fungere mot bedre lag, og i dag møter Hamar-laget to divisjonskolleger. Først skal de ut mot Fredrikstad, som reddet eliteserieplassen ved å slå Glassverket i vårens kvalifiseringsspill.
I ettermiddag er Vipers motstander, og det skal bli spennende å se hva Kristine Lunde-Borgersen vil tilføre Kristiansand-laget.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat