23. okt
FRISK NYKOMMER: Betina Riegelhuth blir et friskt tilskudd i Storhamar kommende sesong, dersom en overgang går i orden.
 
Kommer tross minuspoeng
Storhamar - Njård 38-30:  Betina Riegelhuth tenkt seg om litt ekstra da Storhamar fikk minuspoeng, men håper nå å bli klar for klubben så raskt som mulig: - Jeg tror vi kan komme til å gjøre det veldig bra tross minuspoengene.

Publisert: 09.jun.2008 06:03
Oppdatert: -

HAMAR: I går brukte Betina Riegelhuth en halv omgang på å score sitt første mål i Storhamar-drakta.

Så banket hun inn sju til - fra mange posisjoner. I tillegg til å levere mange lekre innspill til strek og pasninger til de andre.
Innsatsen mot Njård viste det Arne Senstad hele tiden har visst: At Oslo-jenta er et kjempetalent som kommer til å forsterke forrige sesongs bronsevinnere.

- Farlige likevel
- Overgangen ser ut til å gå i orden nå, og det er jeg glad for. Jeg trives kjempebra så langt og treningene jeg har vært på har vært veldig bra.

- Hva tenkte du da Storhamar fikk minuspoeng?
- Hva skal jeg si. Det er klart det vil påvirke laget, men jeg tror vi kan bli farlige for de andre lagene likevel. Jeg synes det ser veldig bra ut, smiler Riegelhuth lurt.
- Ikke minst på grunn av at vi manglet så mange spillere i dag, legger bakspilleren til.
Anja Edin, Lise Løke, Izabela Duda (VM-kvalifisering) og Kamilla Sundmoen var blant dem som ikke var med.

Liker konkurransen
I Bækkelaget var hun en av få trusler for motstandernes forsvar. Det ga henne tøffe arbeidsforhold.

I et lag med bedre spillere, som i Storhamar, får hun mer plass, men også mer konkurranse om spilletida.
- Jeg liker konkurranse. Det betyr at alle må være skjerpet hele tida. Jeg jobber gjerne for spilletida hvis det kan bidra til å gjøre laget sterkere, fastslår Riegelhuth.
Hun er litt lei av alle spørsmål om sin storesøster Linn Kristin.
- Vi er veldig forskjellige. Hun er rask og eksplosiv, mens jeg er litt sterkere og mer skytter. Den største forskjellen er at hun er bedre, ler Betina.

- Veldig imponert
Trener Arne Senstad tror Riegelhuth kan bli svært god.

- Jeg er veldig imponert av det hun har vist på trening og i denne kampen. Hu har et veldig godt skudd, er god på innspill. Hu blir dritgod!

Njård holdt hjemmelaget til 5-5 i går ettermiddag, men så var det slutt. Storhamar rykket til 12-5, ledet 15-9 ved pause og vant 35-22 ved full tid. I det ekstra kvarteret var ikke Storhamar like fokusert.

- Det har vært en vanvittig tenning og et humør på trening, som overgår det meste av det vi har opplevd det tidligere. Det er artig. Vi må fortsatt gjøre jobben, men utgangspunktet vårt i år er noe helt annet enn i fjor sommer...

håndballfakta
Storhamar - Njård 38-30 (15-9, 35-22.
HAMAR: Sesongens første treningskamp, to omganger + 15 minutter.
Prestrudhallen
Ca. 40 tilskuere.
Storhamars lag: Heidi Tjugum og Marlene Andersen (målvakter) - Betina Riegelhuth 8 (3), Rannveig Haugen, Tove Elisabeth Rise 3, Inger Senstad 9, Daria Boltromiuk 4, Anette Linaker Olsen 3, Marthe Johansen 1, Marita Brennodden 5, Maja Jakobsen 3, Guro Jakobsen 2.
Utvisninger Storhamar 3x2 min., Njård 1x2 min. pluss ett rødt kort.
Dommere: Tom Larsen og Jo Are Johannessen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke