buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
I SKUDDET: Anja Edin var i skuddet mot Larvik. Her scorer hun ett av sine 11 spillemål.
 
Kontrakten til 12 av spillerne går ut
Larvik - Storhamar 39-31 12 av årets Storhamar-spillere har kontrakter som går ut etter årets sesong. Blant dem finner vi Izabela Duda, Kamilla Sundmoen, Inger Senstad og alle fire målvaktene. Bare seks spillere har avtaler for sesongen 2009/10.

Publisert: 26.mar.2009 05:44
Oppdatert: -
LARVIK: Storhamar-trener Arne Senstad skulle gjerne hatt hoveddelen av neste sesongsspillerstall på plass for lenge siden, og han legger ikke skjul på at han synes det har dratt ut:

- Jeg synes det, men jeg har et styre og et sportslig utvalg å forholde meg til, og nå håper jeg å få de signalene jeg ønsker, sier han.
Egentlig skulle Senstad og sportslig leder Bertil Pålsrud gått i gang med kontraktsforhandlinger før jul.
I påvente av det økonomiske årsresultatet, har ikke Senstad hatt rammer å forholde seg til, og klubben har ennå ikke sikret seg signaturen til noen av de 12 som snart står uten kontrakt.
Av de 12 er det helt klart at Heidi Tjugum ikke blir med videre. De øvrige er Izabela Duda, Daria Boltromiuk, Kamilla Sundmoen, Inger Senstad, Marthe S. Johansen, Anette Linaker Olsen, Tove Elisabeth Rise, Trine Haugstad, Lene Jøranli, Stine Lidén og Linn Westbye Pedersen.

- Må tenke sport nå
- Nå har styret gjort en god økonomisk jobb, og nå må vi begynne å tenke sport, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

- Dette laget har et vanvittig potensial, og jeg håper næringslivet og alle som kan bidra, stiller opp for Storhamar.
- Hvem vil du ha med videre?
- I utgangspunktet ønsker jeg å beholde alle, men det er ikke alltid en får det som en vil. Det kan dukke opp skolegang og slike ting. Vi har flere i studiealderen, men ingen har signalisert at de reiser, sier Arne Senstad.

Forsterkninger
Som HA-sporten tidligere har skrevet, er Kamilla Sundmoen i tenkeboksen fordi hun synes det er vanskelig å kombinere jobb og topphåndball, men Storhamar ønsker veldig sterkt å ha med 23-åringen videre.

Trener Senstad er også ute etter å hente inn et par forsterkninger, men kanskje må det til enda flere hvis noen av de 11 ikke blir med videre.
De som har kontrakt også for neste sesong, er Marita Brennodden, Anja Edin, Lise Løke, Maja Jakobsen, Guro Jakobsen og Betina Riegelhuth.
- Vi må selvsagt se an hvem som blir med videre, men får vi beholde de vi har, ønsker jeg meg to nye; blant annet en spiller som kan stå bak i midten og ordne opp defensivt. Aller helst vil jeg ha en tovegsspiller.

Blir fortgang nå
Sportslig leder, Bertil Pålsrud, sier til HA-sporten at de vil få fortgang i arbeidet nå som årsmøtet har spikret neste års budsjett.

- Har dere midler til et par forsterkninger som Senstad ønsker?
- Jeg er veldig glad for at vi har en trener med ambisjoner, og vi skal finne en løsning som passer til realitetene. Det betyr blant annet at vi skal fange om den negative egenkapitalen fra 2007, sier Pålsrud.
- Betyr det færre midler til sportslig satsing etter som lønnsbudsjettet reduseres med 400.000 kroner?
- Jeg vil ikke gå inn på enkeltposter, men nå skal vi snu alle stenene og se hva vi skal gjøre. Situasjonen er ikke annerledes enn i fjor, og jeg føler meg sikker på at Storhamar er i den situasjonen at vi kan bygge videre på det vi har startet. Vi skal bygge klubben - og den skal bygges på lang sikt, sier Pålsrud som er glad for Storhamar Håndball havnet på et fornuftig økonomisk resultat i 2008.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat