23. okt
STOPP: Kamilla Sundmoen og Storhamar fikk en fysisk tøff oppgave mot Levanger.Foto: Mattis Røhne
 
Kræsjlanding
Storhamar - Levanger 27-29 Storhamar kom skikkelig ned på jorda etter stjernespill mot Nordstrand søndag. Jentene tapte duellene og kampen mot et Levanger-lag som var langt tøffere fysisk.

Publisert: 28.okt.2010 04:12
Oppdatert: -


HAMAR: Mot Nordstrand var Storhamar høyt oppe med flyvere og tidvis oppvisningsspill. I går smalt de i parketten mot fysisk tøffere Levanger.
Jentene selv var absolutt ikke fornøyd med det de presterte, og denne gangen var det ingen av Storhamar-spillerne som viste blendende spill da landslagssjef Thorir Hergeirsson var på tribunen.


Ujevne synes Hergeirsson


- De var veldig ujevne i denne kampen. Betina Riegelhuth hadde noen flotte skudd og meldte seg på mot slutten, men svingte voldsomt.
- Kamilla Sundmoen har bra fart og driv, men kunne ha vært enda råere på tempoet sitt i denne kampen, sier Hergeirsson, som også syntes Gina Lorentsen hadde noen flotte scoringer.
Robuste Levanger
Landslagssjefen karakteriserer Levanger som et mye mer robust lag enn Nordstrand, som Storhamar møtte søndag.
- Det ble mange dueller, og det laget som vant de fleste duellene, vant også kampen. Men det ble jo bare to mål. Storhamar burde ha dratt opp tempoet tidligere, mener landslagssjefen, som stakk innom Prestrudhallen på veg fra jobb på Lillehammer til landslagssamling i Larvik.


For mye en og en


- I dag var det ingen ting som funka, sier en lettere oppgitt Kamilla Sundmoen:
- Vi fikk ikke opp det gode tempoet vårt, og det virket som om vi var fryktelig tunge i beina. Offensivt ble vi stående på 10-12 meter, og der blir det ikke akkurat så gode skudd. Dessuten tar vi for raske avslutninger, og spilte for mye en og en.


Slet med Ramune Pekarskyte


- I tillegg slet vi fryktelig med venstresiden til Levanger, fastslår Storhamar-kapteinen.
Der dundret og skjøt Ramune Pekarskyte. Selv om hun fikk mer og mer oppmerksomhet fra Storhamar, banket hun inn mål etter mål, og den høyreiste jenta stanset på ni fulltreffere - alle spillemål.
- Kanskje vi var for gode mot Nordstrand og trodde det skulle gå av seg selv i denne kampen? undrer Kamilla, som sliter med en strekk i albuen.
- Jeg merker litt i begynnelsen av kampen, men ellers går det greit, sier Sundmoen, som sammen med blant andre klubbvenninnen Gina Lorentsen er klar for rekruttlandslagsspill på Island i helgen.


Kom best i gang


Storhamar kom best i gang i gårsdagens kamp, og var tidlig oppe i en tremålsledelse (5-2). Men gjestene kom tilbake, var à jour på 5-5, 6-6, 7-7, 8-8, og 9-9.
Så var det trønderne som gikk i tet og beholdt ledelsen helt ut etter 12-10 ved pause.
I 2. omgang var Levanger flere ganger opp i en firemålsledelse. Det hjalp ikke at Storhamar kom sterkere helt på slutten. Innspurten kom for sent, og Levanger vant 29-27.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke