buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
PÅ VENT: Kristin L. Høybakken er EM-reserve, men får sjansen på landslaget i Frankrike.Foto: Terje Midttun
 
Kristin Linløkken Høybakken EM-reserve

Publisert: 17.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
Storhamars strekspiller Kristin Linløkken Høybakken er med på oppkjøringen til LK94-landslaget i håndball, men er reserve i EM.
Jeg er kjempeglad for å få være med til Frankrike, og jeg håper jo det skal være en liten sjanse for å få være med til EM, sier Storhamar-spilleren til HA-sporten.
I uttaket til EM er de to strekspillerne Jenny Grøtan fra Byåsen og Vilde M. Ingstad fra Nordstrand foretrukket foran Kristin. Det er bare en skade på en av disse som kan åpne for VM-spill for Storhamar-jenta.
- Selv om jeg gjerne skulle ha spilt i EM, ønsker jeg selvfølgelig ikke at noen skal bli skadet. Jeg får bare prøve å gjøre en god turnering i Frankrike, sier Kristin Linløkken Høybakken.
Hun har spilt nærmere 20 landskamper, men har fortsatt til gode å delta i et mesterskap.
I franske Cergy Pontoise skal Norge spille tre kamper. Russland er motstander fredag, Romania står på programmet lørdag før avslutningskampen er mot Frankrike søndag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat