buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Klare: Kamilla Sundmoen (t.v.) og Linn-Marie Birkeland er de eneste som har kontrakt med Storhamar kommende sesongen.
 
Gleder seg til å spille i ny hall - kun Sundmoen og Birkeland klare
Storhamar gleder seg voldsomt til å spille i ny hall neste sesong, men så langt har kun to spillere har sagt ja til å fortsette.

Publisert: 23.apr.2015 06:17
Oppdatert: 23.apr.2015 06:21

I øyeblikket er det bare Kamilla Sundmoen og Linn-Marie Birkeland som er klare til neste sesong.

Begge har kontrakt som løper videre.

Ingen av de andre jentene har undertegnet ny kontrakt, men Martine Hovden har gitt beskjed om at hun fortsetter i Hamar.

Forlanger svar

– Dette er ikke dramatisk i det hele tatt. Vi har fått signaler på at de aller fleste spillerne fortsetter, sier daglig leder, Erik Stensrud.

Fra før er det kjent at Maja Jakobsen forlater Hamar-klubben til fordel for danske Odense, mens danske Lise Binger har gitt beskjed om at hun ikke forlenger sitt opphold i Storhamar og Norge.

– Vi har ikke helt gitt opp Lise og skal snakke med henne igjen, sier Stensrud, som legger til at mange av jentene har fått tilbud fra klubben og at han forventer svar fra mange av jentene innen veldig kort tid.

Status

Slik er status for spillerne som nettopp avsluttet sesongen i Storhamar.

Maja Jakobsen: skrevet under for danske toppserieklubben Odense.Ellen Marie Folkvord: har fått tilbud om å fortsette, men har ikke svart ennå.Betina Riegelhuth: har fått tilbud om å fortsette, men har bedt om mer tid før hun tar en endelig avgjørelse.Stine Lidén: Har ikke fått tilbud, men vil få det innen kort tid.Linn-Marie Birkeland: Er under kontrakt og fortsetter i gult og blått.Lise Binger: Har signalisert at hun vil hjem til Danmark, men Storhamar ønsker å overtale henne til å bli.Tonje Enkerud: Har fått tilbud, men har ikke svart ennå.Kristin Høybakken: Har fått tilbud, ikke svart.Martine Hovden: Har fått tilbud, gitt muntlig ja, men har ikke skrevet under ennå.Moa Fredriksson: Skade gjør at den svenske jenta må legge opp etter denne sesongen.Karoline Fredriksen: Har ikke fått kontraktsforslag ennå. Skal i samtale med klubben.Maria Jektvik Aarstad: Har ikke fått kontraktsforslag ennå.Malene Aambakk: For tiden utlånt til Volda, og har fått tilbud fra Storhamar.

Vil beholde ungjentene

– Vi ønsker å beholde Fredriksen og Skinnehaugen-tvillingene og de øvrige unge, lovende spillerne våre, sier Stensrud.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat