buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Landslags-Høybakken får skryt av Haltvik

Publisert: 28.mar.2011 09:35
Oppdatert: -
HAMAR: Norges 16-årslag var gjennom kvalifisering til EM i Bulgaria denne helgen.
Fredag vant Norge enkelt over vertsnasjonen Bulgaria. Lørdag vant de utrolige 63-10 over Aserbajdsjan. Kampen mot Tyskland måtte vinnes om Norge skulle vinne hele gruppespillet. Det gjorde Norge med resultatet 26-24.
- Kristin overrasket veldig positivt. Jeg trodde rett og slett ikke at hun var så god. Vi sparte henne i storseieren mot Aserbajdsjan. Jeg ville ha henne uthvilt til kampen mot Tyskland. Hun spilte så godt i denne kvalifiseringen, at vi mener hun var en av de fire beste spillerne, sa Trine Haltvik.
Kristin trener en gang i uka med A-laget til Storhamar. Etter denne kvalifiseringen, kan det hende at det blir mye mer spill med A-laget.
- Dette var utrolig artig. Alt klaffet for meg i denne helgen. Å få så mye skryt at trener Trine Haltvik var ikke i min villeste fantasi. Å få til så mye bra i en så viktig kvalifisering, er bare toppers, sa Kristin Høybakken.
Når det gjelder Storhamar, så vet ikke Kristin hva som skjer neste sesong.
- Så lenge vi avslutter sesongen nå, så vet jeg ikke hva som skjer neste sesong. Jeg vil jo satse på håndball, så det hadde vært inspirerende med flere treninger med A-laget, avsluttet Kristin Høybakken.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat