buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SIGNERTE: Gina Lorentsen signerte i går kveld kontrakten med Storhamar og trener Arne Senstad (t.v.) og leder Ole Erik Hulleberg.foto: Henning Rugsveen
 
Landslagsaktuell kant klar for Storhamar
A-landslagsaktuelle Gina Lorentsen fra Byåsen skrev i går kveld under for Storhamar håndball. Trener Arne Senstad er strålende fornøyd.

Publisert: 28.mai.2010 04:12
Oppdatert: -
GARDERMOEN: - Dette er en av de aller vasseste venstrekantene i Norge, og den klart mest spennende vi kunne få. Jeg gleder meg veldig til å se Izabela Duda og Gina Lorentsen sammen på vår venstre side, når Iza er tilbake. Det kan bli utrolig bra, sier Arne Senstad.
Beste sportslige alternativet
Midt blant pizzaspisende flyreisende, og skarer av utenlandske Grand Prix-fans som ankom Gardermoen, ble kontrakten skrevet under.
Så reiste 22-åringen lykkelig tilbake til Trondheim med kveldens siste fly,
- Storhamar var det klart beste sportslige alternativet av de klubbene jeg har snakket med. Nå gleder jeg meg skikkelig til å komme tilbake i løpet av sommeren, fastslår 22-åringen.
Hun har fått med seg situasjonen klubben er i, og er glad for signalene om at klubben likevel kan få lisens. Derfor valgte hun å skrive under.
I Herrems skygge
I lang tid har Lorentsen blitt beskrevet som et av Norges største talenter på venstrekanten, men har i flere sesonger levd i skyggen av kanskje den aller beste, Camilla Herrem.
Etter mange landslagssamlinger med Thorir Hergeirssons jenter det siste året, fikk hun signaler om at hun trenger mer spilletid i klubblaget for å utvikle seg videre.
Da var bronsevinner Storhamar altså et naturlig valg.
«Usett»
Arne Senstad har lenge hatt Lorentsen på ønskelista, og da mulighet nå kom, signerte han henne «usett». Det vil si at hun ikke har vært på en eneste trening med laget.
- Jeg vet mer enn nok om henne til å si at dette er helt riktig, både for klubb og spiller. Jeg håper vi kan utvikle Gina slik at også Norge får nytte av hennes ferdigheter i årene som kommer.
Skal jobbe i tillegg
- Hvordan kan dere hente en slik spiller nå, med den økonomiske situasjonen klubben er i?
- Det er det som er hele greia. Vi må hente rett spillere både sportslig og økonomisk, og kan ikke hente spillere som kun skal heve lønn i klubben. Gina skal jobbe ved siden av, og det er det eneste som nå gjenstår, at vi kanskje sammen med en av samarbeidspartnerne finner en jobb som kan kombineres med topphåndball, fastslår Arne Senstad.
Hva det skal bli, har ikke Gina rukket å tenke på. Det siste året har 22-åringen, som scoret 39 mål på 18 kamper med begrenset spilletid i vinter, studert eiendomsmegling og økonomi på BI.
- Det ideelle er selvfølgelig å finne noe innenfor dette, men jeg er åpen for alternativer.
Det viktigste er nemlig å komme i gang med håndballkarrieren i eliteserien for alvor.
Det blir i gult og blått.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat