buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
PROFILER: Storhamar-trener Arne Senstad mener det er veldig positivt for Storhamar å ha profiler som Kamilla Sundmoen (til venstre) på landslaget.Foto: Mattis Røhne
 
Landslagspillere er viktig for Storhamar
Storhamar Håndball har med tre spillere på landslagets rekruttsamling. Veldig bra for klubben, mener Arne Senstad.

Publisert: 22.sep.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Mens A-landslaget spiller World Cup i Danmark, er de nest beste samlet i Trøndelag fra i dag og til søndag. Lørdag og søndag står det to kamper mot Japan på programmet, og i denne troppen har Storhamar fått med Kamilla Sundmoen, Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen.
- For oss er det veldig viktig å få med spillere på landslaget når vi er i den posisjonen vi er, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
- Det er viktig å ha profiler som er landslagsaktuelle, og landslaget er jo ansiktet ut ad i Norge. Samtidig er det viktig for oss å vise at vi får fram landslagsspillere i Storhamar.

A-landslagsspillere?

- Ser du noen framtidige A-landslagsspillere blant spillerne dine?
- Det er mye opp til dem selv, men både de tre pluss Gina Lorentsen, Anja Edin og Lise Løke holder klasse - i hvert fall for rekruttlandslaget. Nåløyet er trangt for å komme med på A-landslaget. Det er mange gode norske spillere. Jeg respekterer landslagsuttaket, men jeg tror ikke noen av de nevnte Storhamar-jentene hadde gjort seg bort. De fleste er unge, og det er viktig at de er gode over tid. Litt for mange av mine spillere svinger mye i prestasjonene. Det er også litt av spillestilen vår: at vi like å spille med litt risiko. Jeg har hørt fra flere at de synes det er få norske lag som spiller så bra håndball som Storhamar på sitt beste. Men vi svinger såpass mye at vi fort kan være i andre enden av skalaen også.

- Skal hjelpe til

- Er landslaget målet, må det meste legges til rette for det i forhold til skole og jobb. Det tar mye tid å bli A-landslagsspiller, og spillerne må ha den ekstra sulten for å nå helt opp. Jeg tror alle har muligheten, og vil de nok, skal vi hjelpe til. Flere av dem er fortsatt bare i startfasen, sier Arne Senstad.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat