buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Larviks 115. uten tap

Publisert: 26.mar.2009 07:18
Oppdatert: -
LARVIK: Larvik HK hadde ikke altfor store problemer med å sikre seg to poeng mot Storhamar i går kveld. Dermed spilte Larvik-jentene sin 115. eliteseriekamp på rad uten tap i Bergslihallen siden 14. mars 1999.

Selv om Karl Erik Bøhn hadde parkert flere av sine toppspillere på sidelinja, hadde Larvik all den kontrollen de trengte for å dra i land en bekvem seier. Også da de slapp til fire av sine juniorer i 2. omgang.
For Storhamar var det ikke nok at trioen Anja Edin, Lise Løke og Betina Riegelhuth spilte godt. De andre jentene hang ikke like godt med i går kveld.
Synd Anja ikke fikk med seg lagvenninnene skikkelig i 2. omgang. Da var hun en av banens absolutte enere med sine ni scoringer.
- Igjen fikk jeg den samme følelsen som jeg hadde etter Byåsen-kampen, sier Arne Senstad.
- Vi har ikke trøkket og nok tro på at vi skulle greie å vinne. I 1. omgang ble vi litt bakpå og forsiktig - og bommer for mye. Vi er fem etter ved pause, men så får vi en forferdelig start på 2. omgang, og vi får ikke tak på det bakover på banen.
- Jeg er enig i at Anja, Lise og Betina var gode, men vi fikk ikke nok ut av de andre, sier Arne Senstad.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat