buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FRAMGANG: Emma Skinnehaugen har tatt store steg de siste ukene.
Foto: KAI KRISTIANSEN
 
Lekende lett videre i cupen
(Njård - Storhamar 14-34): Storhamar er klare for 4. runde i cupen, etter å ha slått divisjonskollega Njård med 20 mål i Oslo.

Publisert: 03.sep.2015 21:52
Oppdatert: 03.sep.2015 21:52

Arne Senstad var ikke spesielt tilfreds etter cupseieren mot Bækkelaget i forrige uke. Mot Njård var Hamar-laget langt bedre.

Jentene fra Hamar vest punkterte og avgjorde cupkampen i løpet av et kvarter. Og det til tross for at starten på kampen ikke var imponerende.

- Vi gjør 19 tekniske feil før pause og jukser uten å bli straffet for det. Derfor er andre omgang beholdningen fra denne kampen, oppsummerer trener Arne Senstad.

SLurvet offensivt

Med sin antatt beste førstesekser tok Storhamar tak i kampen umiddelbart, og viste fram et tempo som Njård aldri var i nærheten av å matche. Og til tross for slurv offensivt, var gjestene langt foran i målprotokollen tidlig i kampen.

- Planen var å skremme Njård skikkelig i starten, men det fikk vi ikke godt nok til. Etter pause klarte vi å plage dem slik vi ønsket, smiler Senstad.

Sterke etter pause

De siste 30 minuttene satte Storhamar opp tempoet et par hakk, i tillegg til at beina flyttet seg kjappere i eget forsvar. At de gule og blå til slutt vant med 20 mål ga et temmelig korrekt bilde av kampen og styrkeforholdet.

- Vi kommer helt sikkert til å oppleve at spenningen i kampen dør tidlig i noen seriekamper. Da er det snakk om å sette seg delmål underveis, slik at vi holder trøkket oppe, sier Lise Løke.

Strekspilleren var mye på banen før pause, lite etter.

- I hele forsesongen har jeg gitt alle spillerne mange sjanser, som vi gjorde i dag. Så lenge de yngste og mest urutinerte jentene viser framgang, kommer vi til å fortsette med det, sier Arne Senstad.

Morsom debutant

Mari Finstad Bergum (født i 1998) fikk sin debut på Storhamars A-lag mot Njård. Ungjenta takket for tilliten og banket inn tre mål!

Mellom stengene viste Hanne Rudjord at hun er et godt alternativ til Stine Liden, som også leverte sin beste kamp for sesongen.

Emma Skinnehaugen scoret fire mål, alle etter pause, og har de siste ukene tatt store steg i riktig retning.

Best er likevel Kamilla Sundmoen. Vetaranen slurvet uvanlig mye før pause, men bestemte seg for å revansjere seg etter pause. Sju kjappe mål satte hun inn i løpet av noen få minutter, før hun ble tatt av banen.

4. runde i NM blir trukket mandag.

Njård - Storhamar 14-34 (6-13).

Storhamars lag: Stine Liden og Hanne Rudjord (målvakter), Kamilla Sundmoen 9 (4), Malene Aambakk 3, Mari Finstad Bergum 3, Elise Skinnehaugen, Tonje Enkerud 1, Linn-Marie Birkeland 3, Tina Engan 2, Kristin Høybakken 2, Emma Skinnehaugen 4, Lise Løke 1, Lise Binger 5, Thea Tangnes 1.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat