buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
TOPPSCORER: Anja Edin er Storhamars toppscorer med 94 mål på 18 kamper.
 
Liker at Anja er mer direkte
Anja Edin sliter med et vondt kne foran kveldens hjemmekamp mot Tertnes. Trener Arne Senstad håper lagets toppscorer i serien er med, og han synes Anja har vært ordentlig god i det siste.

Publisert: 01.apr.2009 06:10
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar-treneren håper virkelig Anja spiller kveldens kamp mot Tertnes, for han har ikke lyst til å ha enda en toppscorer på sidelinja.
- Veldig bra skudd
- Anja er en begavet håndballspiller, og jeg synes hun har vært nyttigst for laget slik hun har spilt i det siste. Hun har sluppet litt av sirkustaktene og gått mer direkte på målet. Anja har jo et veldig bra skudd, og derfor er bra at hun bruker det og går direkte på mål, sier Arne Senstad, som jobber med å få enda mer ut av Anjas store potensial.

Anja Edin valgte å se torsdagens showkamper mot HamKam Fotball og Dragons fra sidelinja på grunn av sitt vonde kne.
- Men jeg håper og tror det skal gå bra å spille mot Tertnes, sier Anja, som hamret inn 11 fulltreffere mot Larvik forrige onsdag.

94 mål på 18 kamper
- Skaden er den samme som i fjor høst. Smertene i kneet kommer når jeg retter ut beinet, men jeg satser alt på å spille, sier jenta som har scoret 94 Storhamar-mål på sine 18 seriekamper. Det gir et snitt på 5,2 pr. match, og hun ligger på tiendeplass på eliteseriens toppscorerliste.

Mens Storhamar stort sett var forskånet for skader forrige sesong, har det gjort seg mer gjeldende i år, og den siste tiden har også Maja Jakobsen, Inger Senstad og Marthe S. Johansen hanglet litt.
Trener Senstad håper og tror at alle er klare til kveldens kamp mot Tertnes.
PS! Tertnes sikret seg bronsen i serien i går da Stabæk tapte mot Byåsen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat