buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TOK TAK: Da Storhamar slet som mest mot Oppsal, og lå under 2-10, tok Linn-Marie Birkeland ansvar og løftet resten av laget med viktige scoringer og viktig defensiv jobb med å holde Izabela Duda i sjakk. I cupkampen scoret Duda 14, i går ble de bare åtte
 
«Limma» viste endelig veien
I sommer fikk hun et spark bak av lagkaptein Kamilla Sundmoen med beskjed om å være god oftere. I går var Linn-Marie Birkeland over alt da det virkelig trengtes.

Publisert: 07.nov.2013 04:13
Oppdatert: -

Hamar
Det sto 2-10 på tavla, og det hadde gått 13.24 av kampen. De tidligere Storhamar-jentene Izabela Duda og Marthe S. Johansen hadde til sammen scoret fem for Oppsal.
Alt var mørkt, og trofaste Storhamar-fans på tribunen gikk ut og tok seg en røyk!
Og savnet Kamilla Sundmoen.
Så eksploderte ei kruttønne fra Halden.
Linn-Marie Birkeland banket inn seks mål, løste forsvarsoppgavene på en strålende måte, og sørget for at ingen savnet den skadde lagkapteinen.

Løftet av stemningen

- Det var helt utrolig bra stemning i hallen i dag, og det tror jeg løftet oss da vi trengte det som mest. Plutselig jobbet vi som et lag, og ga juling for hverandre. Da vi fikk inn noen taklinger og vant noen baller, var selvtilliten tilbake, sier Birkeland.
Hun startet kampen som høyreving med ansvar for å stoppe Marthe S. Johansen på kontringer og Izabela Duda i etablert forsvar. Tidlig i oppgjøret ble Martine Hovden skadet, og dermed ble Birkeland midtback også.

Tar gjerne rollen

- Jeg elsker å være playmaker og gjøre de andre gode. Jeg tar gjerne den jobben mens Kamilla er skadet, ler 23-åringen.
Det tok ikke skikkelig av før hun hadde ligget nede i forsvar med skade etter drøyt 16 minutter. Da sto det 4-10. Ni minutter senere var det uavgjort...
- Jeg blir nok litt ekstra tent av juling, og av få spille back. Jeg er ikke så høy, men i dag scoret jeg et par mål fra bak i banen, så det er mulig.

Til tider anonym

Birkeland er blant de rutinerte spillerne i Storhamar, men har til gode å gjennomføre en hel, god sesong. Ofte har hun blitt anonym og bortglemt på kant, i et Storhamar-spill som har dreid seg mye om hardtskytende backer.
For sjelden er det Birkeland som har vist veien i laget. Sundmoen bekrefter at hun ga et spark bak i sommer:
- Jeg sa at hun er jo god, men at hun må vise det hver gang, og være sterkere mentalt. Som i dag, ler Sundmoen.
- Det er litt riktig. Jeg har slitt med å være stabil. Hvis jeg har bommet et par skudd i starten av kamper har jeg hatt lett for å melde meg ut. I fjor var det ekstra vanskelig, da spilte jeg overalt på alle plasser hele tida. I år har det vært mer stabilt, og det gir litt mer trygghet, fastslår banens beste.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat