23. okt
SKADD: Linn-Marie Birkeland.
 
Linn-Marie Birkeland må trene alternativt i to, tre uker

Publisert: 12.des.2013 04:13
Oppdatert: -
Røros er stedet for Storhamar Håndball i helgen. Der møter de Byåsen og Levanger.
Linn-Marie Birkeland og Martine Hovden har slitt med skader. Martine fikk påvist en betennelse i kneet, men trener for fullt igjen, og er klar for helgens kamper.
- Vi fryktet at Linn-Marie hadde pådratt seg et tretthetsbrudd i ankelen, men det var en irritasjon og hun trener nå alternativt i to, tre uker, sier Storhamar-trener Alfred Örn Finnsson.
Kamilla Sundmoen er stadig på bedringens vei, men spiller ikke på Røros. Det gjør heller ikke Moa Fredriksson, som trolig er ute helt til mars neste år.
Storhamar møter Levanger og Byåsen to ganger i løpet av helgen.
- Lørdag formiddag deltar vi i en miniturnering der alle spiller mot hverandre i kamper som varer i 35 minutter, forteller Finnsson.
Lørdag ettermiddag er det full kamp mot Levanger, og søndag formiddag møtes Storhamar og Byåsen.
- Og da er dere revansjesugne etter stortapet mot Byåsen sist?
- Vi skal i hvert fall være det i kampen etter jul. Vi mangler flere spiller, og det gjør også Byåsen som har Tonje Nøstvold, Camilla Herrem og Raja Toumi i VM, sier Finnsson.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke