buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
REVANSJE: Trener Arne Senstad tror Betina Riegelhuth og de andre Storhamar-spillerne er revansjesugne når de møter Anjas gamle klubb, Gjerpen i kveld.
 
Lover revansje- sugne jenter
Spillere og trenere i Storhamar likte dårlig å tape for Njård forrige onsdag. Nå lover Arne Senstad at jentene stiller svært så revansjesugne til kveldens hjemmekamp mot Gjerpen.

Publisert: 08.okt.2008 06:12
Oppdatert: -

HAMAR: I de to foregående sesongene gikk Storhamar på skyene - fra seier til seier. Motgang var et fremmedord for den entusiastiske gjengen.

Det er ingen grunn til å påstå at motgangen har kommet på Storhamar-besøk nå heller, men både spillere og trenere er blitt så sugne på mer suksess at de mislikte sterkt å tape for Njård forrige onsdag.

Senstad har advart
Arne Senstad har advart mot det flere ganger i sesongoppkjøringen: Det er kommet flere nye spillere til klubben, og laget kan trenge litt tid på å få satt seg skikkelig.

- Vi har ikke fått til å spille slik vi ønsker ennå, og dette er faktisk første gang det har gått litt trått for oss i løpet av de to årene jeg har vært her. Det er jo ikke unaturlig at det skjer, og nå får vi se hva som bor i oss trenere og spillere, Og omgivelsene, for de er også veldig viktige. Kanskje er det dette som også må til for at vi skal komme videre - hvis vi gjør de riktige tingene nå, sier Arne Senstad.

- Det er greit at vi bare har tapt én kamp, men det var måten det skjedde på mot Njård. Vi må finne tilbake gutsen, viljen og humøret vi hadde i fjor, og det bør egentlig være enkelt å gjøre noe med akkurat det, sier Storhamar-treneren.
Han legger ikke bare tapet mot Njård til grunn når han ikke er helt fornøyd med tingenes tilstand. Han så også ting mot Bækkelaget som ikke var av ønsket klasse.

Gjerpen bedre
Senstad gjør det klart at Storhamar møter et lag som på papiret er bedre enn Njård når Gjerpen kommer på besøk i kveld.

Gjerpen har hatt en ganske lik sesongåpning som Storhamar. Begge har vunnet to av tre kamper. Gjerpen har slått Bækkelaget 37-30 og Njård 34-30.

- De har mange gode spillere, men var rufsete mot Nordstrand i forrige serierunde, sier Senstad.
Da tapte skienslaget 29-23.

- Men jeg føler meg sikker på at Storhamar-jentene er skikkelig revansjesugne i kveldens kamp, og et par av jentene er også ekstra tente på å slå Gjerpen, sier Senstad og tenker spesielt på Anja Edin og Lise Løke som har fortid i klubben.

I fjorårets møter med Gjerpen vant Storhamar 40-29 hjemme og tapte 32-25 borte.

- Vi gjorde en kjempekamp hjemme mot Gjerpen i fjor, og det var nok en av de aller beste kampene våre, sier Senstad, som håper at Storhamar-maskinen skal gå for fullt igjen i kveld.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat