buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
OP­TI­MIS­TISK: Arne Sen­stad tror han skal få et spen­nen­de Stor­ha­mar-lag å job­be med den­ne se­son­gen. En ru­ti­nert mål­vakt står høyt på øns­ke­lis­ten, men la­get er av­hen­gig av øko­no­misk hjelp for å få det til. Foto: Mat­tis Røh­ne
 
Må ha ekstern hjelp for å hente ny målvakt
En rutinert målvakt sammen med Storhamars unge og lovende keepere står høyt på Arne Senstads ønskeliste. For å få til det, må klubben ha økonomisk hjelp utenfra.

Publisert: 06.jul.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Det begynner å flaske seg for Storhamars eliteserielag i håndball. Nylig skrev Daria Boltromiuk under, og nå gjenstår bare Betina Riegelhuth av dem som klubben skal ha med videre fra forrige sesongs A-stall.


Er optimistisk


- Vi er i prat med Betina, og regner med at avtalen går i boks ganske snart. Planen er at Betina og sportslig leder Atle Bronkebakken skal sluttføre det hele når han kommer hjem fra ferie, sier Storhamars håndballeder Ole Erik Hulleberg.
- Da har vi de utespillerne vi trenger i troppen, sier trener Arne Senstad, som i tillegg gjerne skulle ha hatt en rutinert målvakt sammen med de unge Stine Lidén og Sara Haugli.
- Vi har fått lovnader fra næringslivet som stiller opp hvis vi finner den rette. Men om vi gjør det, vet jeg ikke, forteller Senstad.
- Det er greit med keeper hvis vi får til ekstern finansiering, fastslår Ole Erik Hulleberg.


Lisenskravet


- Det er flere grunner til at vi er avhengig av folk utenfra. Punkt en er vår egen økonomi. Det andre punktet er lisenskravene fra håndballforbundet, sier Hulleberg.
I den økonomiske situasjonen Storhamar er i, har de ikke lov til å hente inn nye spillere på lønningslista. Derfor skriver Storhamar amatørkontrakt med de nye spillerne, som lønnes av eksterne samarbeidspartnere.
Det gjelder også de andre nye spillerne klubben har sikret seg; Gina Lorentsen og Karoline Fredriksen - og det vil gjelde Nina Arnfinssdottir og Betina Riegelhuth. Betina inngikk en slik avtale da hun kom til Storhamar foran 2008/09-sesongen.
- Hvem er det som lønner disse spillerne, Hulleberg?
- De nye dekkes av eksterne sponsorer. Vi får en nedgang i sponsorinntekter, men også mindre lønnsutbetalinger. I bunnlinja blir summen den samme for oss, sier Storhamar-lederen.


Optimistisk Senstad


Arne Senstad synes han har et spennende Storhamar-lag, og han ser også fram til å få med Izabela Duda når hun igjen blir kampklar etter fødsel.
- De nye spillerne er spennende. Den nye keiva - Karoline Fredriksen - tror jeg vi skal lage en bra spiller av. Hun er en type som kompletterer laget vårt. I tillegg kan Nina Arnfinnsdottir være forsvarsspilleren vi søker. Vi har ikke skrevet med Nina ennå, men med henne på plass får vi mer trøkk i forsvarsspillet vårt enn vi har hatt. Vi vil fortsatt ha en liten stall, men det er vi vant til. Jeg er optimist, og er glad vi fikk muligheten til å fortsette, selv om det ble fire poeng i trekk.
Løfte det enda et hakk
- Det er naturligvis litt surt at vi på den måten er satt litt tilbake i forhold til å ta opp kampen med Byåsen. Det blir tøft å kare til seg en bronse, men vi får bruke det kommende året til å løfte laget enda et hakk. Samtidig er det viktig å få alt rundt laget på plass for å komme videre. Det er viktig nå som vi har møtt så mye positivitet, sier Arne Senstad til HA-sporten.


Ingen treningsleir


Ifølge Senstad har ikke Storhamar råd til å dra på treningsleir i oppkjøringsfasen, men de skal lage et alternativt 62 grader nord-opplegg i uke 30. I tillegg står Skjærgårdslekene og Vestfjorden Cup på programmet i oppkjøringsfasen. Det er også snakk om treningskamper mot Jotun og Oppsal i august, og 25. august spiller Storhamar 2. runde i cupen borte mot Ull./Kisa.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat