23. okt
VONDT: Maja Jakobsen fikk en smell i kneet mot Gjøvik, men er spilleklar i kveld.Foto: Mattis Røhne
 
Maja Jakobsen og Linn-Marie Birkeland spilleklare mot Njård
Bare Kristin Saugstad mangler når Storhamar i kveld får besøk av Njård i Prestrudhallen

Publisert: 07.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Både Maja Jakobsen og Linn-Marie Birkeland spiller kveldens kamp mot Njård etter at begge måtte ut med skade i seriepremièren mot Gjøvik HK.
- Maja pådro seg en slagskade i kneet, men har vært til behandling og er spilleklar til kveldens kamp. Spilleklar er også «Limma» som fikk seg en real trøkk mot Gjøvik, men det var ikke noe alvorlig, sier Arne Senstad.

Godt fornøyd

Storhamar-treneren er veldig godt fornøyd med det jentene har gjort på trening den siste tiden, og synes åpningskampen mot Gjøvik forløste mye.

Skal slå Njård

- Noen av motstanderne i eliteserien skal vi slå, andre er vi på like fot med. Lag som Njård og Gjøvik er blant de lagene vi skal vi slå, og vi jobber med å være skikkelig skjerpet hver gang. Jeg synes åpningskampen mot Gjøvik var veldig positiv, og nå håper vi at folk møter opp til kveldens kamp. Vi skal gjøre det vi kan for å underholde dem, sier Arne Senstad til HA-sporten.

Maren Romstad

Nyopprykkede Njård har blant andre den tidligere Storhamar-spilleren Maren Romstad på sitt lag.
Nå spiller hun ikke kveldens kamp fordi hun har reist på ferie.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke