23. okt
BANENS BESTE: Maja Jakobsen viste storform og ledet Storhamar til seier mot Glassverket.
 
Maja viste landslagsform
Med sine seks mål ble Maja Jakobsen toppscorer i sliteseieren over Glassverket. Nå venter landslagssamling, der hun må imponere videre for å overbevise Thorir Hergeirsson. 

Publisert: 12.sep.2013 17:51
Oppdatert: -

Det var på ingen måte en selvfølge at Storhamar og Maja Jakobsen skulle stikke av med alle poengene mot Glassverket torsdag. 

Kampen var jevn, og differansen aldri større enn tre mål de to lagene i mellom. Men Storhamar klarte altså å styre slite til seg alle poengene. 

- Krigeseier

Kampens store spiller, Maja Jakobsen, var fornøyd med å kunne ta med seg seieren hjem til Hamar fra Terningen arena. 

- For en krigeseier! Tidvis glimter vi til og er gode, men generelt vil jeg si at dette var en kamp der vi måtte slite oss til seieren, sier Jakobsen. 

Spesielt framover på banen mener hun laget har stort forbedringspotensiale. 

- Vi har flere nye spillere i tillegg til Kamilla Sundmoen som er tilbake, og det vil ta tid før vi blir samspilte. Defensivt synes jeg dog vi tar et steg fram i forhold til Fredrikstad-kampen sist. 

Viktig seier

Å vinne mot Glassverket kan vise seg å bli veldig viktig. De er nemlig et av lagene som har blitt sett på som sølvkandidater. 

- De er et veldig godt lag, som har blitt nevnt oppe i tetstriden. Derfor var det både viktig å deilig å slå de i dag. Vi måtte krige til siste slutt, og det var en nerve gjennom hele oppgjøret, sier hun. 

Sluttresultatet ble 19-18. 

Landslaget neste

Selv om hun var best og scoret seks mål, er likevel ikke Jakobsen fornøyd med egen innsats. 

- Jeg har fremdeles mye å gå på. Det er ikke bare å score mål som teller. Likevel var jeg bedre i dag enn mot Fredrikstad. 

Nå venter landslagssamling i Tsjekkia. 

- Jeg gleder meg til samlingen. Det er alltid moro å komme på samling. Tre harde kamper venter, og jeg må bare gjøre alt hva jeg kan for å overbevise. Det er ingen hemmelighet at konkurransen om plassene er knallhard, sier hun. 

Neste seriekamp for Storhamar-jentene er den 29. september mot Vipers Kristiansand. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke