buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Marita Brennodden
 
Marita vurderte å gi seg

Publisert: 17.apr.2008 08:29
Oppdatert: -
HAMAR: I vinter vurderte Marita Brennodden å gi seg med håndballen etter årets sesong. Nå har hun skrevet ny og forbedret toårskontrakt med Storhamar.

Marita Brennodden har skrevet ny toårskontrakt med Storhamar. Men hadde hun ikke fått den oppsvingen, som hun har hatt i vinter, er det ikke sikkert hun hadde blitt med videre.
- Jeg var litt i tvil for noen måneder siden. Jeg hadde egentlig lyst på å gi meg, men forandret fort mening, forteller Marita til HA-sporten.
- Hvorfor ville du gi deg?
- Jeg syntes ikke det gikk så bra, og jeg begynte å tvile på om håndball egentlig var min greie. Men så løsnet det, og håndball ble veldig morsomt igjen, forteller Storhamar-vingen.
22-åringen spilte en strålende match da landslagssjef Marit Breivik var på Hamar for å finsikte Storhamar, og plutselig ble den 22 år gamle venstrevingen tatt ut til landslagssamling med Breivik.
- Nå har jeg bestemt meg for å prøve, og jeg satser enda mer på å gi alt, sier Marita Brennodden til HA-sporten.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat