13. des
Lyspunkt: Martine Hovden spilte seg stort opp etter pause. Her er hun i kamp med Anja Hammerseng Edin og Gro Hammerseng Edin.
 
Martine sprudler i Kamillas fravær
Storhamar ble rundspilt av Larvik i 60 minutter, men Martine Hovden lærte mest av alle.

Publisert: 20.mar.2014 04.13
Oppdatert: 01.apr.2014 13.42
Larvik
Savnet av Kamilla Sundmoen er stort i årets utgave av Storhamar, men for Martine Hovden gir kapteinens skade verdifull matching og spilletid.
- Om jeg kun skal tenke på meg selv, gir Kamilla sin skade meg mye erfaring, men jeg ville heller hatt Sundmoen på banen, sier Martine etter å ha vært med på å bli rundspilt av Larvik i to omganger.

Nervøs start

Den tidligere Fredrikstad-spilleren startet kampen for gjestene, men måtte ta en pust i bakken midtveis i omgangen. Da ledet Larvik allerede med 10 mål og kampen var kjørt.
- Jeg kommer meg heldigvis litt etter hvert, smiler Martine og forklarer sin litt trege start:
- Jeg var nervøs og redd for å gjøre feil i denne kampen, innrømmer jenta som scoret fire mål etter pause. Ingen i første omgang.
Med kvikke føtter og med lavere skuldre, var det nettopp Martine som drev Storhamar framover de siste 30 minuttene.

Viktig i angrepsspillet

Stine Lidén hadde en svært middels dag mellom stengene, men hun gledet seg likevel over Martine Hovden sitt spill.
- Martine gir oss fart i angrepsspillet og er en god erstatter når Sundmoen er ute med skade, mener målvakten.
Martine selv er godt fornøyd med tingenes tilstand i Storhamar, og er sikker på at hun også ville fått bra med spilletid dersom kapteinen var frisk og kampklar.

Tidligere enn ventet

- Alfred Örn Finnsson har tydeligvis troa på meg, og jeg ville uansett fått mine sjanser, sier en beskjeden bakspiller.
- Martine er i fin utvikling, og hun har tatt steg i riktig retning tidligere enn hva jeg trodde, sier trener Finnsson, som likte at Martine tok seg kraftig opp i kvalitet etter en pause på benken.
- Hun brukte kampen godt. Fra benken studerte hun Larvik og var klart bedre utover i kampen, sier islendingen, som lette etter lyspunkter etter en tøff opplevelse i Arena Larvik.

Fant lyspunkter

- Det var ikke helsvart. Det er ting også i denne kampen som var bra, men ikke mange nok til at det noen gang ble spennende, sier Finnsson.
Stine Lidén var derimot knallhard i sin dom etter 16-målstapet: - Dette er typisk oss. Vi er med på å gjøre Larvik gode i denne kampen. Vi orker knapt å løpe, sier en skuffet Stine Lidén.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke