buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
SPARES: Storhamar-trener Arne Senstad tar ingen sjanser med Anja Edin og Kamilla Sundmoen i Skjærgårdslekene denne helgen.Foto: Mattis Røhne
 
Matcher Anja og Kamilla forsiktig
Både Anja Edin og Kamilla Sundmoen sliter med kneskader. Derfor vil Storhamar-trener Arne Senstad matche de to med omhu i Skjærgårdslekene

Publisert: 12.aug.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar reiser i dag til Tønsberg for å få verdifull matchtrening i Skjærgårdslekene. Laget er garantert fire kamper, og den første går mot Glassverket i kveld.
Arne Senstad sier til HA-sporten at han har en skadesituasjon på sentrale spillere som han kommer til å ta hensyn til.

Vonde knær

Kamilla Sundmoen og Anja Edin har de siste sesongene slitt med vonde knær.
- I Anjas situasjon har vi hatt et spesielt opplegg med TNT under opptreningen. Anja har trent med oss annenhver dag, mens Kamilla har vært litt til og fra. Hun har en krevende spillestil, og det er viktig at vi tar hensyn til begges situasjon. Det er bare noe vi må gjøre, sier Arne Senstad om to av Storhamars mest verdifulle spillere.
Kamilla ble nummer tre på toppscorer lista forrige sesong med 128 mål på 21 kamper, mens Anja Edin prikket inn 98 mål på 20 kamper. 97 av disse var rene spillemål, og det var faktisk ett mer enn Sundmoen.

Flere skader

Men Storhamar har flere skadde spillere. Ane Emilie Søbstad har fortsatt problemer med et operert kne og står helt over helgens turnering.
- Linn-Marie Birkeland tar det foreløpig litt rolig etter en kneoperasjon, og Sofia Berndtsson, som ble operert for en korsbåndskade i fjor, tåler ennå ikke full belastning, sier trener Senstad.
Om ikke det er nok, pådro Sara Haugli seg en strekk i lysken på trening denne uka, og Kristin Saugstad sliter med ei skulder.

Vil gå til ordentlig

- Jeg har lyst til å gå til skikkelig i noen av kampene, så får vi se om vi må justere litt etter hvert. Dette er først og fremst ei treningsturnering, og jeg har sagt at alle spillerne vil bli brukt i Skjærgårdslekene denne helgen og i Vestfjorden Cup om 14 dager. Det er disse kampene - tillegg til enkelt møter med Elverums guttelag - vi kommer til å ha før seriestart. Derfor er det opp til spillerne selv å vise seg fram og bestemme hvem som skal på banen mot Gjøvik 3. september.

Hele stallen med

Storhamar reiser med hele A-stallen til Skjærgårdslekene. Det vil si 16 spillere: Sara Haugli, Stine Lidén (målvakter), Kamilla Sundmoen, Gina Lorentsen, Linn-Marie Birkeland, Karoline Fredriksen, Nina Arnfinnsdottir, Anja Edin, Lise Løke, Betina Riegelhuth, Ingrid Alund, Ane Emilie Søbstad (spiller ikke), Kristin Saugstad, Maja Jakobsen, Sofia Berndtsson, Heidi Hanstad.

Starter mot Glassverket

Storhamar spiller den første kampen mot Glassverket i Nøtterøyhallen i kveld.
Glassverket hører hjemme i 1. divisjon, men spilte opprykks kvalifisering mot Fredrikstad i vår - en duell Drammen-laget tapte.
Lørdag er det Storhamar formiddagskamp mot nettopp Fredrikstad i Eikhallen, og ut på ettermiddagen skal Storhamar vise krefter mot Vipers Kristiansand i Wilhelmshallen.
Dette er et lag Storhamar tradisjonelt har slitt mot, og denne sesongen er også landslagsspilleren Kristin Lunde Borgersen tilbake etter å ha blitt mor.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat