23. okt
 
Men først er det Stabæk

Publisert: 03.mar.2010 05:00
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar har to hjemmekamper, i dag og neste onsdag, før det er snakk om E-cup. Dagens motstander, Stabæk, er et formlag med tre seirer på rad.

Kveldens motstander i Prestrudhallen er langt på veg den samme gjengen som Storhamar tapte for i finalen i junior-NM.
- Jeg synes Stabæk har tatt et steg i løpet av sesongen, og de har mange gode håndballspillere. Det er mye talent i Stabæk. Et spennende lag, fastslår Storhamar-trener Arne Senstad.
Etter nimålstapet for Larvik, har Stabæk vunnet tre kamper på rad; 26-22 mot Selbu, 26-25 mot Nordstrand og 24-21 mot Njård.
- Etter det vi selv har prestert, skal vi tåle å være favoritter i kveldens kamp. Men jeg har veldig respekt for Stabæk, fastslår Senstad.
Han mener det ikke skiller så mye uansett hvem man møter - når vi ser bort fra de to topplagene Larvik og Byåsen.
- For oss gjelder det å holde trøkket oppe, og jeg synes vi har vært gode den siste tiden. Vi har spilt på oss selvtillit og form, og jeg håper vi kan fortsette å holde oppe intensiteten og trøkket i spillet vårt, sier Senstad,
Han synes spillerne har vist en veldig fin utvikling - både individuelt og som lag denne sesongen.
- Vi begynner å få et kollektiv som virkelig fungerer, mener Storhamar-treneren.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke