buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FEM OG SJUK: Gina Lorentsen scoret fem mål mot Island lørdag, men søndag måtte hun la lagvenninnene reise på kamp alene etter å ha blitt sjuk.
 
Mer trygghet med inn på landslaget
Island A - Norge B 22-24 Island A - Norge B 29-29 Lørdag scoret hun fem mål for Norge B. Gina Lorentsen innrømmer at overgangen til Storhamar har gitt mer trygghet til samlinger og kamper med rekruttlandslaget.

Publisert: 01.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Før overgangen til Storhamar i sommer fikk Gina Lorentsen lite spilletid i Byåsen. Målet med flyttingen til Hamar var mer spilletid, og dermed bedre utviklingsmuligheter.
I helga merket hun at det har hjulpet.
- Den største forskjellen er at jeg har blitt mer trygg på meg sjøl gjennom mye spilletid i Storhamar, og at jeg over tid har fått gjøre det jeg skal i kamper og vet hva jeg kan og er god for, sier Lorentsen.

Fire av fem i etablert
Venstrekanten var delt norsk toppscorer med fem mål i lørdagens kamp mot Islands A-landslag, som er kvalifisert til EM i desember.
Ett mål kom på kontring og fire var rene kantavslutninger som alle satt som de skulle.
- Det er ikke bare lett å spille kamp med noen du ikke verken trener eller spillermye med. Men det var morsomt å vinne, og en god erfaring å ta med seg videre. Det gjelder å vise seg fram mest mulig, sier 22-åringen til HA-sporten.

Revansjelysten
Derfor passet det dårlig at hun ble sjuk til søndagens kamp mot Island, og måtte tilbringe dagen på hotellrommet i Reykjavik.
- Det er kjedelig, men jeg håper det går raskt over.
Lorentsen er nemlig revansjelysten før Storhamars bortekamp mot Fredrikstad, etter tapet for Levanger. Så venter to bortekamper mot Larvik i cup og serie.
- Vi får konsentrere oss om den første kampen, det er et lag jeg ikke kjenner så godt til, men det blir morsomt å møte ett nytt lag.
- Hva skal man tenke før kampene mot Larvik?
- Det er bare å glede seg over sjansen til å møte dem, og ta med oss den læringen vi kan få ut av det. Senke skuldrene.

Sundmoen scoret 2x3
Kamilla Sundmoen scoret tre mål begge dager mot de islandske EM-damene. Det var hun middels godt fornøyd med.
- Det var greit nok, men jeg slet med å finne tempoet. Jeg er vant til at det går hurtigere i ankomstfasen hjemme, der vi kjenner hverandre godt.
I helga spilte hun stort sett kun midtback og playmaker, men Storhamar-kapteinen liker å variere i klubblaget.
- Island var gode i forsvar mot min type spillere, og dermed ble det flest scoringer og avslutninger utenfra, med hoppskudd.
Sundmoen synes hun kom et lite steg videre i forhold til rekruttlandskampene hun spilte i september, men at det fortsatt er litt å gå på.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat