buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TOPPSCORER: Sjumålsscorer Maja Jakobsens var blant de få lysglimtene sammen med seieren hos Storhamar i går kveld.
 
Misbrukte 54 angrep
Storhamar - Selbu 36-25 45 bomskudd, ni tekniske angrepsfeil og 36 mål på 90 forsøk sto det på statistikken som Storhamar-trener Arne Senstad satt og grublet over i går kveld. Likevel vant Storhamar mot Selbu med 11 mål.

Publisert: 17.sep.2009 05:14
Oppdatert: -
HAMAR: - Jeg tror aldri før vi har hatt så mye ballkontroll i noen kamp som i dag, sa Storhamar-trener før han la til:

- Men jeg har aldri vært med på så mange bomskudd i noen kamp heller, sa den samme Senstad.

54 av 90 angrep
54 misbrukte angrep på 90 forsøk, sier veldig mye om gårsdagens kampinnhold. Det gikk i hytt og vær, og det er faktisk en prestasjon å vinne en eliteseriekamp i håndball med en sånn feilprosent.

For Storhamar var det flaks at Selbu var motstander. Trønderne kjente ikke sin besøkelsestid, og trønderne misbrukte sine sjanser de også…
De ti første minuttene av kampen var utrolig dårlige. Svært lite minnet om eliteserienivå. Normalt skal Storhamar være noen hakk bedre enn Selbu, men i går maktet ikke de gule og blå å sette forsvaret sitt, og de slet både med Selbus strekspiller og distanseskyttere.

Også angrepsspillet
At Storhamar kan trøble litt i forsvar, er for så vidt ikke av helt ny dato, men da pleier angrepsspillet til gjengjeld å gå på skinner.

I går var også angrepsspillet dårlig, og det sier litt når en så god spiller som Anja Edin bommer på åtte skudd i 1. omgang. Men som man forstår av tallene til Storhamar: det var flere enn Anja som bommet i går kveld. Det gjaldt de fleste, faktisk.
Og da er det i tillegg ganske så utrolig å vinne med 11 mål når det er skikkelig kladdeføre.

- Blir litt oppgitt
- Ja, jeg blir litt oppgitt etter en slik kamp, sier Arne Senstad.

- Det virker nesten som om vi har mistet kontrollen vi hadde før lørdagens kamp mot Larvik. Jeg fatter ikke at vi skal falle nå, selv om vi tapte lørdag.
- Vi evnet ikke å gjøre jobben bakover, og framover avsluttes det for tidlig og på altfor dårlige sjanser. Vi er nødt til å spille som et lag.
- Jeg er frustrert over at vi ikke drar fram det vi kan, oftere. Vi er nødt til å finne igjen basisen i spillet vårt. Dette blir bingo, sier Senstad og legger til:
- Når vi likevel vinner med 11 mål, kan vi likevel ikke bare grine, men vi er nødt til å jobbe oss opp igjen på det nivået vi vet vi har. En ting er treningskamper. Vi er nødt til å gjøre det i seriespillet også, fastslår Arne Senstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat