23. okt
 
Møistad til NTG Lillehammer
Reidar Møistad slutter i Storhamar etter sesongen. Han begynner som lærer på håndballinjen ved NTG Lillehammer og skal samtidig trene LFH 09.

Publisert: 04.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
Reidar Møistad slutter i Storhamar etter sesongen. Han begynner som lærer på håndballinjen ved NTG Lillehammer og skal samtidig trene LFH 09.
HAMAR: - Jeg begynner i full jobb som håndballtrener ved NTG Lillehammer 1. august, sier Reidar Møistad til HA-sporten.
Ved siden av skal han trene håndballsammenslåingen Lillehammer Faaberg Håndball 09, som i dag befinner seg på nivå fire.
- Det er spennende rammebetingelser i klubben. Målet er å være i 1. divisjon i løpet av tre til fem år og eliteserien innen sju år.
Ved siden av dette skal Møistad fortsette som landslagstrener for LK92.
- Jeg får nyte topphåndballen sesongen ut, og det er dessverre farvel til Storhamar i denne omgang, sier Møistad.
I to år har han vært spillerutvikler og hatt 18-årslaget og rekruttene i tillegg til å være med Arne Senstad på A-laget.
- Jeg har lært utrolig mye av Arne Senstad om intensitetskrav i spillet. Han er utrolig dyktig til å lage spill og lese spill. Der er han av de beste i klassen, mener Møistad.
LFH 09 har klare ambisjoner med sitt kvinnelag, og Reidar Møistad synes også det blir spennende å ha ansvaret for sitt eget lag.
- Det er rart å dra fra Storhamar nå som det er så mye positivt. Samtidig er det riktig og viktig å komme ut, men samarbeidet med Arne Senstad har gitt mersmak, sier Møistad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke