buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Morten Aspeli er positiv til å innvilge Storhamars lånesøknad
Arbeiderpartipolitikeren Morten Aspeli er positiv til å innvilge Storhamar Håndballs lånesøknad på 500.000 kroner.

Publisert: 17.feb.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Arbeiderpartiets ordførerkandidat skulle gjerne ha sett Storhamar-Stabæk i går kveld, men denne gangen kolliderte kampen med kommunestyremøtet. Aspeli har vært talsmann for at Hamar kommune skal bygge ut Prestrudhallen, og nå vil han foreslå for Arbeiderpartiets gruppe å stemme for å innvilge Storhamar tilleggslånet på 500.000 kroner.
- Jeg ser dette som en del av lånet de fikk sist, og oppfatter at de burde ha søkt om en større sum da. Jeg tror ikke det hadde stått på 500.000 kroner den gangen, sier Aspeli til HA-sporten.
- Jeg synes vi bør si ja til lånet fordi klubben er på vei med å ta så gode grep. Ser vi på statusen i dag, har Storhamar Håndball gjort en kjempejobb for å forbedre økonomien.
- Hva tenker du om at idretten i Hamar stadig trenger økonomiske bidrag og lån?
- Det er flere sider ved det. Idretten må som andre, drive på det nivået de har økonomi til. Så har det vært en periode hvor noen har vokst litt for mye, men slik jeg ser det, jobber HamKam, Storhamar Dragons og Storhamar Håndball seg inn mot sine riktige nivåer. Det er ikke kommunenes primæroppgave å bidra med penger til eliteidretten, men legge forholdene til rett for idrett. Jeg mener fortsatt at Prestrudhallen bør bygges ut. Det vil gi bedre rammevilkår for Storhamar til å ta i mot flere unge, få flere tilskuere på kampene og større inntekter. Jeg ser på det som en investering som ville være bra for Hamar, sier Morten Aspeli.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat