buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
klare for tur: Storhamar-jentene og Arne Senstad gleder seg til Polen-tur. FOTO: mARTHE sTENBERG Original bildetekst:
 
Møter polske toppserielag
2. august reiser Storhamar til Polen for å teste seg mot flere av landets beste lag.

0
Publisert: 07.jul.2016 10:03
Oppdatert: 07.jul.2016 10:04

I starten av august reiser Storhamar Håndball til Koszalin, der den tidligere Arne Senstad-assistenten Reidar Møistad har vært trener tidligere.

Laget skal være der i en uke, og de skal møte tre polske toppserielag. Koszalin og Mielno er allerede klare for kamp, og det jobbes for å få til en match mot Gdansk.

– Vi ser fram mot den turen, og vi ser fram mot å få møte så god motstand. Det er ikke bestemt hvilket lag det tredje blir, men vi får uansett god matching, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

viktig for det sosiale

Arne Senstad legger ikke skjul på at han er glad for at laget kan få en god treningsuke før sesongen drar i gang.

– Vi trenger den uka sammen, for det er mange av jentene som har vært ute med skader i en lengre periode, og derfor tror jeg vi har godt av å dra på tur. Vi får gjort noe sosialt sammen, og vi får trent godt og fokusert. Jeg ser fram til den uka sammen med jentene, sier Arne Senstad til HA-sporten.

flere usikre spillere

Senstad håper å kunne ha Kamilla Sundmoen frisk og rask til seriestart.

– Det har sett ganske bra ut for Kamilla etter at hun begynte å trene igjen, og det har kanskje sett enda litt bedre ut enn hva vi trodde på forhånd, sier Senstad, som har et varig slit med å holde den ivrige playmakeren i øra.

– Hun vil og ønsker så mye, og det er ikke alltid så lett å roe Kamilla ned, men vi kan ikke risikere noe med henne, så vi må si ifra før det skjer noe. Kamilla er utrolig viktig for laget, og vi har også få andre bakspillere friske, sier han.

Senstad har en del utfordringer på skadesiden.

– Betina Riegelhuth kommer til å få mye ansvar, og det passer henne veldig bra. Martine Hovden er bra på gang, og hun kan bli en viktig joker utover høsten. Malene Aambakk kan bli nødt til å operere, men det vet vi ikke ennå.

dårlig kondisjon

I mai testet Senstad jentene sine med en biptest, og han var ikke fornøyd med de resultatene han fikk.

– Jeg er fortsatt ikke fornøyd med kondisbiten. Vi har fått trent godt på styrkebiten, men kondisjonen er ikke bra nok. Der har vi mye jobb igjen å gjøre, og jeg har gitt ut et tøft opplegg til de spillerne som ikke er gode nok på den biten. Kommer spillerne tilbake etter sommerpausen i dårlig form, får vi bare jage dem ut igjen, så enkelt er det, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat