buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
TIL SJEKK: Kamilla Sundmoen skal på en MR-undersøkelse så raskt som mulig. FOTO: jens Erik Jensrud
 
MR-undersøkelse neste for Sundmoen
Storhamars kiropraktor Troels Simonsen tror ikke Kamilla Sundmoen spiller i morgen. Han håper de får ordnet en MR-undersøkelse raskt.

Publisert: 29.okt.2013 04:13
Oppdatert: -

Kamilla Sundmoen dro rett på Storhamar-trening etter at hun kom hjem fra Ungarn i går kveld.
Der snakket hun med Simonsen.

- Forsiktig optimist

- Jeg er forsiktig optimist. Det kan være muskulært, og da blir hun klar igjen ganske raskt. Men det er vanskelig å si før vi får gjort grundigere undersøkelser. Vi jobber videre tirsdag, og jeg vil ha en MR-undersøkelse så fort som mulig, sier Simonsen, og fortsetter:
- Det går riktig veg, hun er i bedring, men jeg blir overrasket hvis hun kan spille mot Oppsal onsdag, sa Simonsen sent i går kveld.

Tar ingen sjanser

Kamilla Sundmoen var i bedre humør etter møtet med Simonsen.
- Hvis det er muskulært, så er jo det bra. Da er jeg raskere tilbake. Vi får se, og håpe på det beste. Etter å ha vært ute ett år med skade tar jeg uansett ingen sjanser nå. Det er bedre i dag, og det er positivt, men å spille onsdag er trolig uaktuelt, sa Storhamar-spilleren i går kveld.

Smerter på natta

Hun pådro seg skaden i Ungarn hvor hun spilte en firenasjonersturnering med rekruttlandslaget. Det var natt til lørdag, etter kampen mot Ungarn, at smertene i området mellom setemuskulaturen og hofta kom.
Sundmoen prøvde seg lørdag, men var sjanseløs.
For ett år siden ble Kamilla Sundmoen skadet etter å ha briljert for A-landslaget i forkant av EM.
En smell i kneet ødela EM-sjansene og mye mer.
Nå håper altså Storhamar-spilleren at hun er raskt tilbake, slik at hun rekker å imponere landslagstrener Thorir Hergeirsson nok til å få en VM-billett.
- I den eneste kampen jeg klarte å spille i Ungarn fikk jeg i hvert fall vist meg fram fra en god side, sa Kamilla Sundmoen til HA-sporten søndag.
Norges rekruttjenter spilte uavgjort mot Ungarn, som hadde fullt lag. I helga ble det tap mot Kroatia og Brasil. Betina Riegelhuth ble Norges toppscorer lørdag.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat