buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
HØYT OPPE: Karoline Fredriksen og Storhamar har inntatt sølvplassen på tabellen etter seieren over Tertnes.Foto: Mattis Røhne
 
Nå går jentene for sølv
Tertnes-Storhamar 28-30: Etter tidenes sesongstart i eliteserien, har Storhamar-jentene fått blod på tann. Nå går de for seriesølv.

Publisert: 06.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

BERGEN: Storhamar har inntatt sølvplassen på eliteserietabellen. Der har de veldig lyst til å være også etter sesongslutt.
Arne Senstads jenter har avgitt ett poeng på de fem første kampene, og uavgjort mot Vipers irriterer Senstad fortsatt.
Men det er for øvrig bare storfavoritten Larvik som har startet bedre enn Storhamar, og de har vunnet alle sine.

Bronselag i debuten

Da Storhamar tok bronse i jomfrusesongen i toppserien i 2007/08, sto de med åtte poeng etter fem kamper. Det var den beste sesongstarten poengmessig fram til i går, men også året etter kunne de ha stått med åtte poeng om det ikke hadde vært for at de måtte starte med to i minus.
Før sesongen gikk Arne Senstad ut og sa at han gikk for sølv med laget denne sesongen.
- Det var mest for å fyre opp stemningen. Men vi er kapable til å klare det med god flyt og skikkelig innsats som i dag, mener Senstad, som minner om at Byåsen. Tertnes og Stabæk plutselig kan være foran om Storhamar ikke er stabilt gode.

Fantastisk motivasjonstale

Kaptein Kamilla Sundmoen er enig med sjefen, og mener laget kan greie sølv med samme innsats som mot Tertnes, også i de andre kampene.
- Arne hadde en fantastisk motivasjonstale før kampen, og han brukte en timeout i hver omgang veldig godt. Han skal ha sin del av æren for denne seieren, mener Sundmoen.
- Arne så jo at det kokte i hodene våre da Tertnes begynte å ta igjen forspranget på slutten av kampen, og vi fikk klar beskjed om å følge ordre. Vi må være lojale i spillemønsteret vårt for å kunne kjempe om seriesølv også, sier Sundmoen, som var spent på laget etter mye sjukdom og skader.

Sjukt gode

En av dem som fortsatt gikk på penicillin og ikke var 100 prosent etter lungebetennelsen, var Karoline Fredriksen. Likevel spilte hun en av sine bedre kamper i Storhamar-først og fremst som en meget solid forsvarsspiller i spann med Anja Edin. De to var rett og slett gode sammen, og i 1. omgang spilte Karoline bare i forsvar bortsett fra et par ganger da hun stakk i angrep og scoret.
I 2. omgang ble det mer spilletid også offensivt.
- I og med jeg ennå ikke er helt frisk, var det en god løsning å bare bruke kreftene i forsvar. Og jeg trivdes i rollen. Anja Edin og jeg har ikke fått det til på trening, men i dag var hun rett og slett drittgod, mener Fredriksen, som var sjukt god selv også. Det var for øvrig hele laget-anført av Stine Lidén i målet.

Stolt trener

Så var da også Arne Senstad stolt av jentene sine, selv om han-forbedringsjagende som han er-også påpekte hvordan det kan gå når spillerne faller ut av mønsteret.
- Periodevis ble spillerne litt overivrige, men det var mye entusiasme og trøkk, og selv om vi slapp Tertnes inn i kampen igjen mot slutten, dro vi det i land, smiler Senstad, som er ubeseiret med Storhamar mot Tertnes i Bergen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat