16. des
TØFF JOBB: Tri­ne Lar­sen (i mid­ten) har hatt en tøff jobb som dag­lig le­der, ikke minst i for­bin­del­se med den øko­no­mis­ke snu­ope­ra­sjo­nen i som­mer, sam­men med (fra venst­re) Anja Edin, Wen­che Alfei og da­væ­ren­de le­der, nå nest­le­der Jan
 
Ny daglig leder gir seg i Storhamar
Trine Larsen gir seg om daglig leder i Storhamar håndball 1. februar. Klubben ser på løsninger for å gjøre jobben mindre krevende.

Publisert: 02.nov.2010 04.12
Oppdatert: -

HAMAR: - Jeg har ikke mulighet til å jobbe 24 timer i døgnet, sju dager i uka. Det skyldes familiesituasjonen, og selv om jeg synes det er utrolig synd, er det riktig for meg, sier Trine Larsen til HA-sporten.


Tredje som forsvinner


Hun blir den tredje daglige lederen som gir seg siden november 2008, da Svein-Erik Edvartsen ga seg etter åtte måneder i jobben. I fjor rakk aldri nyansatte Ole Anders Arntsen å begynne, mens Trine Larsen har hatt jobben siden i fjor sommer, og gir seg altså etter halvannet år.
- Jeg visste det ikke kom til å bli en lett jobb da jeg startet, men jeg ønsket at det skulle bli drømmejobben. Det har det ikke blitt i forhold til belastningen.
Hun har små barn på Ridabu, og dårlig samvittighet for at de til stadighet har måttet ta bussen til Hamar Vest fordi mamma har jobbet. Hele tida.
- Jeg tror klubben må forsøke å finne andre måter å løse flere oppgaver på, slik at en ny daglig leder kan konsentrere seg om det som er det viktigste, økonomien. Jeg slutter ikke på grunn av den situasjonen klubben er i, det understreker jeg.


Styrke det frivillige


Leder Ole Erik Hulleberg beklager at Larsen gir seg og er klar på at klubben må skaffe en erstatter.
- Økonomien bestemmer hvordan vi kan gjøre dette, men vi må lyse ut denne stillingen ganske fort.
Hulleberg forklarer at klubben har hatt en dialog på hvordan forholdene bedre kan tilrettelegges for en daglig leder.
- Vi ser at vi må stykke opp oppgavene slik at de er mer overkommelige og at noen vil ta på seg frivillige. Med flere frivillige vil også jobben til daglig leder bli enklere, slik at denne personen kan konsentrere seg om å skaffe inntekter.


Flere på vei inn


Hulleberg og Storhamar har blant annet fått på plass en ny leder for yngres avdeling når Aud Riseng tar over fra 15. november, samt to frivillige som skal dele på arrangementsansvaret i breddeavdelingen. Markedsstillingen på kontoret er imidlertid lyst ut på nytt.
- I tillegg håper vi å få inn en materialforvalter for bredden, og alt dette skal bidra til å gjøre det lettere for daglig leder. Hvis noen synes det høres bedre ut, håper jeg de henvender seg til kontoret vårt så raskt som mulig, humrer Ole Erik Hulleberg.


Lønn på gang


Forrige uke ble det kjent at Storhamar ikke hadde klart å betale ut oktoberlønna til rett dato. Ni spillere og to trenere venter på lønn, og det gjør også daglig leder.
- Jeg har heller ikke fått lønn, men sånn må det være. Alle for en.
Hun håper å kunne betale ut oktoberlønna snart, men ser at klubben har flere utfordringer.
- Det er ikke lenge til 20. november, og jobben med å få inn inntekter er stor, som for mange idrettslag. Allerede i fjor slet vi med noen lønningsdatoer, men da fanget ikke media det opp, sier Larsen.
Hun går tilbake til sin jobb i Adecco fra 1. februar, og til å bli frivillig i Storhamar.
- Jeg skal bistå med å finne rett person og til å lære opp denne, og så skal jeg jobbe det jeg kan for Storhamar på fritida. Med god samvittighet overfor meg sjøl, familien og klubben.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke