buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
NY DAGLIG LEDER: Steen Morten Johansen. (Foto: Trond Lillebo)
 
Ny daglig leder i Storhamar
Steen Morten Johansen blir daglig leder i Storhamar håndball Elite, fra 1. januar.

Publisert: 03.des.2015 10:31
Oppdatert: 03.des.2015 10:39

Det bekrefter styreleder Øystein Holtet torsdag formiddag.

- Steen Morten Johansen starter i en 50 prosent stilling som daglig leder fra 1. januar, sier Holtet, som også kan informere om at det ikke var noen andre aktuelle kandidater til jobben.

- Vi har rekruttert fra egen klubb, og han er veldig egnet til denne jobben.

Johansen går av med pensjon fra sin jobb som politioverbetjent ved Hamar politistasjon i februar, og vil en periode overlappe.

Erik Stensrud var den sist ansatte daglig lederen i Storhamar håndball elite. Etter de økonomiske utfordringene klubben har hatt, ble det i sommer ikke ansatt noe ny daglig leder etter Stensrud. Stillingen har vært et samlet dugnadsarbeid. Til nå har klubben kun hatt ett årsverk administrativt. Med Johansen som ny daglig leder øker de til 1,3 årsverk.

- Klubbsekretær Line Ødegaard går ned til en 80 prosent stilling. Vi gjør dette fordi vi mener det er riktig, og vil styrke oss økonomisk og kvalitetsmessig, sier Holtet.

Skulle Storhamars A-lag rykke opp igjen til eliteserien er det også et krav fra forbundet om at klubben må ha minst to årsverk i administrasjonen.

- Vi er nødt til å ha midler for å skaffe oss midler. Å ha mindre enn 1,3 årsverk går ikke. Nå har vi alle jobbet dugnad for å komme oss ut av den økonomiske situasjonen. Dette er et signal på at skuta er på vei i riktig retning. Vi har fortsatt gammel gjeld, som vi kommer til å ha en stund, og har fortsatt et stykke igjen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat