buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
EGEN HALL: Jørn Lyberg (t.h.) vil samle de eldste klassene i turneringen i en egen hall. Til venstre: Roar Johansen.
 
Ønsker seg egen hall for de eldste
Jørn Lyberg og Roar Johansen er gjengangerne i Storhamar Cup i håndball. Roar Johansen startet den tradisjonelle pinsecupen. Lyberg har vært med i 23 år. Nå ønsker sistnevnte seg egen hall for de eldste spillerne i cupen.

Publisert: 03.jun.2009 05:08
Oppdatert: -
HAMAR: - Erfaringene har vist at vi begynner å få en avskalling i deltakelsen i de eldste årsklassene. Derfor kunne jeg tenkt meg å trekke ut disse lagene og kjøre et eget cupopplegg for dem i Prestrudhallen, sier Jørn Lyberg. Han har luftet sine tanker for de forskjellige komiteene i Storhamar Cup.

Ingenting er vedtatt ennå, men Lyberg peker på hvilke muligheter en utvidelse av Prestrudhallen vil gi.

Liker ikke kunstgress
I dag kjører Storhamar hele arrangementet i Vikingskipet. Noe som er noe nært ideelt på alle måter. Det eneste skåret i gleden, er at de eldste spillerne ikke finner det tilfredsstillende å spille på kunstgress. Flere og flere velger derfor å holde seg borte fra Storhamar Cup.

Selv om Storhamar Cup setter kvaliteten på turneringen foran kvantiteten på antall lag, mener de at de eldste aldersklassene hører med i turneringen og det er dette Lybergs intiativ retter seg mot.

Losji og dugnad
Forutsetningen for at dette skal gå i orden, er at Storhamar Cup finner overnattingsmuligheter for enda flere spillere og at det også kan skaffes dugnadsmannskap for ytterligere en arrangementshall.

- Hittil er dette bare en tanke som kan diskuteres, sier Lyberg. Han ser ikke bort fra at tanken en dag blir til realitet.
I pinsehelga har 3.200 spillere og ledere vært i aksjon i Vikingskipet. Turneringen er, som vanlig, arrangert uten plett og lyte.

Ingen store problemer
- Vi har vært heldige og unngått alvorlige skader og problemer av noe slag. Solen har, bokstavelig talt, skint over Storhamar Cup slik den har gjort så lenge jeg kan huske, sier Lyberg.

Lyberg retter også en stor takk til dugnadsmannskapene som har stått på og gjort en fenomenal jobb i løpet av pinsehelga.
- For meg som har vært med i 23 år, og føler å ha fått en slags eierandel i arrangementet, er det rørende å se at andre stiller opp og gjør en jobb det virkelig står respekt av. Jeg er veldig stolt av det apparatet vi har hatt i sving, sa Lyberg.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat