10. des
Klar: Linn-Marie Birkeland og de andre jentene er klare til å ta to poeng mot Viking i Bergen i kveld.
Foto: Kai Kristiansen
 
Kampen endte 24-24
Viking har fortsatt til gode å ta poeng i årets 1. divisjon, og skal normalt ikke åpne poengkontoen mot Storhamar i kveld. HA-sporten kommer til å oppdatere underveis, i pausa og selvsagt etter kampen.

Publisert: 14.okt.2015 15.53
Oppdatert: 14.okt.2015 18.59

endte uavgjort

SLUTT: Kampen endte uavgjort mellom Viking og Storhamar, 24-24. 

Med fem minutter igjen, er stillingen 22-22. Dette blir en spennende kampen helt til dommeren blåser av kampen. 

Storhamar ligger under 21-20, kun ti minutter igjen av kampen. Kampen er helt åpen og Storhamar må virkelig jobbe for å få med seg poeng hjem. 

Kampen er i gang igjen og Storhamar leder kun med ett mål over Viking. Stillingen er 16-17 etter 11 minutter i andreomgang og det er fortsatt ingen spesielt god kamp. Viking er overraskende gode, mens Storhamar er overraskende dårlige. Med den kombinasjonen, blir det en jevn kamp. Storhamar har byttet målvakt to ganger, uten at det har hjulpet spesielt mye. 

PAUSE: Storhamar leder 13-11 etter en dårlig førsteomgang. Viking er et lag med unge og hurtige jenter, som har overrasket. Hjemmelaget har også fått fem tominuttere, men som Storhamar har utnyttet dårlig. Toppscorere for Storhamar er Sundmoen med fire mål og Enkerud med tre mål. 

Storhamar leder 10-7 etter 21 minutter. Målvakt Stine Liden har hatt flere gode redninger, noe som gjør at Storhamar er det førende laget. Sundmoen og Enkerud har scoret tre mål hver. 

Etter 10 minutter er stillingen 5-5 og kampen er jevn. Det er ikke store forskjeller på lagene, men Storhamar sliter med å sette forsvaret sitt. 

Vært uslåelige

Arne Senstad sine jenter har vært uslåelige så langt denne sesongen, og skal normalt ikke være i nærheten av å avgi poeng mot Viking i kveld heller.

- Vi må ikke glemme at Viking kun tapte med et mål mot Glassverket i cupen, advarer trener Arne Senstad, selv om resultatet mest av alt forteller om et Glassverket som jukset, slurvet og ikke tok motstanderen på alvor.

Med fra start

Den fella tror Arne Senstad laget hans ikke går i, etter han de to siste seriekampene virkelig har hevet røsten ved halvtid.

- Jeg har vært fornøyd med resultatene, men mindre fornøyd med prestasjonen. Nå håper jeg vi bruker kampen til å øve oss på det vi skal være gode på. I begge de to siste kampene har vi kastet bort en halvtime med god øving, sier Senstad som har med seg en ganske smal, men god tropp til Bergen.

Troppen

Målvakter: Stine Liden og Maria Jektvik Aarstad. Utespillere: Kamilla Sundmoen, Gabriella Juhasz, Mari Finstad Bergum, Tonje Enkerud, Linn-Marie Birkeland, Kristin Høybakken, Lise Løke, Emma Skinnehaugen og Tina Engan.

Kampen i Haukelandshallen starter 17.30.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke