buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FOTO: HÅNDBALLFORBUNDET.
 
Pålagt å spille VM i bikinitruse
Norge og Storhamar-keeper Stine Liden briljerer i VM i strandhåndball. Landslagssjef Eskild Berg Andreassen liker ikke påbudet om bruk av bikinitruse for jentene hans under kamp.

Publisert: 24.jul.2014 11:03
Oppdatert: 24.jul.2014 11:12

Norge og Storhamar-keeper Stine Liden briljerer i VM i strandhåndball. Landslagssjef Eskild Berg Andreassen liker ikke påbudet om  bruk av bikinitruse for jentene hans under kamp.

Herrelagene spiller i singlet og ganske lange shorts i samme mesterskap. – Det er spesielle regler for drakter. Det skal blant annet være bikiniform på trusa med maks ti centimeter høyde på livet. Det er også regler for hvordan toppen skal være utformet.

– Jeg tror draktene er med på å skape et «kroppspress» på spillerne. Mange synes draktene er OK, men jeg har hatt spillere på landslagsnivå som har vært meget ukomfortable med å spille i bikinitruse og topp, sier landslagstrener Eskild Berg Andreassen til NTB.

Ikke bra

Norge har vunnet sine fire første VM-kamper og spiller mot vertsnasjon Brasil torsdag kveld norsk tid (kampstart 22.00).

– Det har vært lite diskusjon om draktutforming i dette VM, kanskje fordi vi er i Brasil der alle går i bikini. Tidligere har draktene vært hyppig diskutert.

– Personlig mener jeg det er negativt for sportens utbredelse. Vi får ikke med oss muslimske land på damesiden. På herresiden er det mange araberland (utenom Egypt) som satser og er gode. Bahrain, Oman, Qatar, Kuwait ser at det er vesentlig enklere å hevde seg i beachhåndball enn i innendørs håndball.

– Selv om draktutformingen sikkert ikke er hele sannheten om hvorfor disse landene ikke stiller damelag, så er det i hvert fall en god unnskyldning til ikke å slippe damene fram. Det deltar heller aldri lag fra Afrika på damesiden, sier Andreassen. (©NTB)

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
IMPONERER: Stine Lidèn og de andre jentene på strandhåndballaget briljerer.
FOTO: KAI KRISTIANSEN.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat