23. okt
 
Planen er at Maja Jakobsen signerer i dag
Karoline Fredriksen, Gina Lorentsen og Linn-Marie Birkeland fortsetter i Storhamar, og i dag skal Maja Jakobsen signere overgangspapirene.

Publisert: 08.jun.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamars sportslige leder Atle Bronkebakken ser positivt på kommende Storhamar-sesong. Det er ifølge Bronkebakken fortsatt et par løse tråder, men nå er stallen så godt som spikret.
- Maja Jakobsen fikk med seg kontrakten hjem til gjennomlesning mandag, og planen er at hun skal skrive under for to år onsdag, sier Storhamars sportslige leder.
Han har også flere gladmeldinger til Storhamars supportere:
- Vi har fått på plass det som var nødvendig rundt Karoline Fredriksen. I tillegg har Gina Lorentsen gitt beskjed om at hun fullfører kontrakten som går ut i mai i 2012, men vi håper å beholde henne lenger enn det, sier Bronkebakken.
Han er også fornøyd med at Linn-Marie Birkeland har sagt ja til å fortsette, og fra før av har Storhamar fått positive svar fra Anja Edin, Betina Riegelhuth og de andre jentene som har sagt ja til å gå på en ny sesong.
Storhamar-ledelsen har også begynt å se enda lenger fram i tid, og nå jobbes det med langtidsløsninger, slik at alle kontraktene ikke skal gå ut samtidig.
Klubben har også fått beskjed om at Gyda Sogn Gundersen velger studier og flytter til Oslo, og ifølge Atle Bronkebakken velger hun trolig å fortsette håndballkarrieren i en 1. divisjonsklubb i hovedstaden.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke