buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Ute: Elise Skinnehaugen er ferdig for sesongen etter sin ankelskade.
 
Planlegging av neste sesong satt på vent
Daglig leder i Storhamar, Erik Stensrud har satt alle planer for neste sesong på vent til etter kveldens kamp mot Stabæk.

Publisert: 25.mar.2015 08:24
Oppdatert: 25.mar.2015 08:30

– Nå har vi all fokus inn på kampen i kveld, og det er derfor ikke skjedd noe nytt med tanke på verken spillere eller trener foran kommende sesong, forteller Stensrud.

Den daglig lederen kan likevel fortelle at han har fått en del positive signaler fra noen av jentene som allerede har fått tilbud om kontrakt.

– Om alt går etter planen setter vi full fart på alle prosesser allerede på torsdag, sier Stensrud som håper på to poeng og fornyet kontrakt i eliteserien etter møtet med Stabæk.

– Vi bør ha en fin sjanse til å sikre oss de poengene vi så sårt trenger, men vi tar ingenting for gitt. Jentene vet hvor viktig denne kampen er og kommer til å gi alt.

Som vanlig sliter Storhamar med skader for kveldens kamp. Linn-Marie Birkeland spiller trolig etter sin ankelskade, mens Lise Binger er usikker. Elise Skinnehaugen er ute for resten av sesongen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat