7. des
 
Bli med inn og se den nye håndballhallen
Godt planlagt og godt gjennomført. Det er hemmeligheten bak at Hamar kommune kan overta en idrettshall, som er oppført helt etter oppskriften.

Publisert: 02.sep.2015 07.09
Oppdatert: 02.sep.2015 12.58

Nå har Storhamar og andre brukere fått en hall etter håndballforbundets kravspesifikasjon, men også etter kravene Kulturdepartementet setter for flerbrukshaller.

Søndag er det offisiell åpning av hallen. HA har kikket inn. Bli med oss på en guidet tur (se video over) med Øystein Holtet, som viser fram ei ny storstue i Hamar.

Øystein Holtet, som leder av Storhamar håndball elite, understreker at hallen først og fremst er for breddehåndballen både i Storhamar og i andre håndballklubber i byen. Bare ti prosent av brukstida i hallen, beslaglegges av eliten.

Det er Vegard Strøm som har vært prosjektleder og gjennomføringsansvarlig i Olrudgruppen. Han kunne i går presentere en hall som er overlevert i henhold til de avtalte kostnader på 57 millioner kroner, pluss én million kroner til diverse utstyr, pluss moms. Hallen har 1.621 sitteplasser. Antallet tilskuere kan økes med 300–350 ved hjelp av telescoptribuner bak det ene målet Det er det tatt konstruksjonsmessig høyde for.


 
Forfriskende: Spenstig merking av rommene i den nye hallen.
LYST: Lyse og delikate garderober vil møte brukerne av den ny hallen.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke