16. des
TIL STORHAMAR: Reidar Møistad går fra å trene veteranen Trine Haltvik i Gjøvik og Vardal til å få ansvaret for talentutviklingen i Storhamar.
 
Reidar Møistad ny talentutvikler
Storhamar Håndball har ansatt brumunddølen Reidar Møistad (43) som talentutvikler. Med denne ansettelsen tydeliggjør Storhamar-ledelsen at de ønsker å få fram egne talenter til klubbens A-lag.

Publisert: 25.apr.2008 08.57
Oppdatert: -

HAMAR: - Vi har ei bra ungdomsgruppe som vi ønsker å gjøre mer ut av. Derfor er jeg veldig fornøyd med at vi har fått med oss Reidar Møistad som talentutvikler, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Reidar Møistad får et overordnet ansvar for klubbens ungdomsspillere og i tillegg skal han være med på Storhamars flaggskip som tok seriebronse i sin første sesong sammen med den kvinnelige eliten.

-Vil fungere bra
- Bent Svele er såpass mye borte at det er bra å få med Reidar på A-laget også, sier Arne Senstad, som med ansettelsen av Møistad mener Storhamar vil få en rød tråd i treningsarbeidet i klubben.

- Reidar var tiltenkt en lignende rolle i fjor, men da valgte han å ta en jobb i Gjøvik og Vardal i stedet, sier Senstad.
Som regional landslagstrener har Arne Senstad hatt en god del kontakt med Møistad, som også er ansatt i en prosentstilling i Region Innlandet i Norges Håndballforbund.
- Reidar Møistad er en kar jeg er sikker på vil fungere bra i Storhamar, og han vil stå for kontinuitet i det vi driver med. Jeg har skrevet ny toårskontrakt med Storhamar, og kanskje er han den som kan føre dette videre etter hvert, sier Arne Senstad.

Plutselig hovedtrener
Reidar Møistad begynte som talentutvikler i Gjøvik og Vardal foran sesongen som vi nå legger bak oss, men plutselig fikk han også hovedansvaret for A-laget da Valter Perisa sluttet.

- Læringskurven har vært forholdsvis bratt - og lærerik, sier brumunddølen, som måtte se at Gjøvik og Vardal rykket ned fra eliteserien.
- Tidligere har jeg stort sett jobbet med ungdomshåndball, og startet i sin tid med 10 og 11-årige gutter i Veldre. Jeg trente også 91-årgangen av jenter i Veldre i flere år, og fem av jentene vil jeg nå jobbe videre med i Storhamar, sier Møistad, som har begynt på trener-4-kurs.
Han forteller at han ble tilbudt jobb som talentutvikler i Gjøvik-klubben også neste sesong, men at han valgte å takke ja til tilbudet fra Storhamar i stedet.
- Gleder meg til å jobbe sammen med Arne Senstad og Bent Svele, sier brumunddølen, som fortsatt skal ha en prosentstilling i Region Innlandet.
I første omgang er Møistad ansatt for ett år, så skal det hele evalueres før Storhamar og Møistad bestemmer seg for om de skal fortsette samarbeidet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke