buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Rekrutt-seier
Fjellhammer - Storhamar 21-22

Publisert: 21.sep.2009 05:05
Oppdatert: -
FJELLHAMMER: Storhamars rekrutter vant lørdag sin første kamp i 2. divisjon. Fjellhammer ble slått 22-21 i en veldig jevn kamp, og seiersmålet kom i kampens siste minutt.

Første omgang startet noe tregt for begge lag. Fjellhammer kunne gå til pause med en knapp 11-10-ledelse etter godt målvakt-spill av 17-årige Sara Haugli. Hadde det ikke vært for Saras målvakt-spill, hadde sifrene vært styggere til pause. Til uka får hun lønn for strevet med deltagelse på landslagssamling for jenter født i 1992.
Andre omgang forsatte som en meget jevn og intens affære. Fjellhammer fikk imidlertid tilrevet seg en en 20-17 ledelse mot slutten av kampen. De siste fem minuttene våknet imidlertid Storhamar-jentene for alvor, og scoret fire mål på rad. Med sju sekunder igjen av kampen kunne storhamar ta time-out på stillingen 22-21, og Storhamar kunne dermed dra i land en svært viktig ettmålsseier.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat