7. des
 
Røk på bortemålsregelen
Byåsen - Storhamar 25-24 (sammenlagt 51-51) Storhamar spilte en dårlig kamp, men var likevel hårfint unna å gå til semifinalen i sluttspillet i håndball. Storhamar røk ut på bortemålsregelen ettersom Byåsen scoret 26 mål da de tapte med ett i Hamar forrige helg.

Publisert: 16.apr.2011 18.46
Oppdatert: -
FRØYA: Det blir Byåsen som møter Larvik i semifinalen neste fredag. For Storhamar var sesongen med ett over lørdag da Kamilla Sundmoen og hennes lagvenninner røk ut av sluttspillet på knappest mulig måte i den andre kvartfinalekampen.
Storhamar vant med ett mål hjemme; 27-26. Denne gangen var det Byåsen som vant med ett mål, og siden Byåsen scoret 26 mål i Prestrudhallen og Storhamar bare 24 i Frøyahallen, går Byåsen videre på flere scorede bortemål. Dette er en ikke helt ukjent opplevelse for Storhamar, som røk ut av europacupen mot Leipzig på samme måte for noen år tilbake.
Vi nevnte innledningsvis at Storhamar spilte en dårlig kamp. Og det gjorde de til de grader. Spesielt 1. omgangen var svak. Storhamar-jentene bommet og bommet på avslutningene og gikk på tekniske feil. I tillegg slet målvaktene med å ta Byåsen-skuddene.
Byåsen ledet 14-9 ved pause, og det var nesten utrolig at Storhamar greide å gjøre sluttminuttene ulidelig spennende på en så dårlig dag. Men de var aldri nærmere Byåsen enn det ene målet som ble avgjørende til slutt.
 
Les mer om kampen i mandagens papirutgave av HA.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke