24. okt
UTE LENGE: Kristin Høybakken fikk en skikkelig smell i helga, og er ute av spill lenge.
 
Røket korsbånd og to brudd for Kristin Høybakken
Storhamars Kristin Høybakken er ute lenge. Hun fikk en smell under helgas turnering. Nå viser det seg at korsbåndet er røket. I tillegg har hun brudd i leggen og i låret.

Publisert: 24.aug.2016 11:38
Oppdatert: 24.aug.2016 11:40

Kristin Høybakken var på MR-undersøkelse tirsdag.

- Jeg fryktet dette. Hun fikk en skikkelig vridning, og dette var det siste vi trengte nå. Kristin har aldri trent så bra, og hun var en veldig viktig forsvarsspiller for oss. Nå blir det nye utfordringer, og vi må spille sammen noe nytt, sier trener Arne Senstad.

Utfordrende skadeliste

Storhamar har ei utfordrende skadeliste fra før.

- Linn Marie Birkeland fikk også en smell i helga, men det er trolig kun en slagskade. Betina Riegelhuth sliter fortsatt med nakken. Jeg håper det løser seg ganske raskt, men vi må være forsiktige siden det er nakken. Gabriella Juhasz har vært sjuk, og er på veg tilbake, sier Senstad, og fortsetter:

- Martine Hovden har vært ute lenge. Hun er i opptrening, men er et stykke unna spill. Jeg håper å ha henne 100 prosent etter jul. Malene Aambakk må være forsiktig med armen, men hun er på veg tilbake. Emma Skinnehaugen trener også alternativt, sier Storhamar-treneren.

Positivt med Sundmoen

Han synes det ser positivt ut med Kamilla Sundmoen.

- Der handler det om å styre belastningen. Hun har vært veldig god, sier Arne Senstad. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke