buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Samlet inn over 300.000 kroner
Storhamar hadde opprinnelig budsjettert med 450.000 kroner til E-cup-deltakelsen før nyttår. De justerte ned målet til 300.000 kroner og sa ja.

Publisert: 21.jun.2008 06:12
Oppdatert: -
HAMAR: 450.000 kroner var beregnet på at laget måtte starte i 1. runde, og at hver runde kostet 150.000 kroner.

Da klubben sjekket historikken var det imidlertid vanlig at de norske lagene, som for eksempel Nordstrand, alltid startet i andre runde.
- Selv om forbundet har sagt at vi trolig måtte starte i 1. runde, regner vi det som sannsynlig at de følger normal praksis fra tidligere, at norske lag ses på som så gode at de ikke går inn før i den andre runden, sier daglig leder Svein-Erik Edvartsen.

Spleiselag
Nå er det et spleiselag i næringslivet som har gjort at klubben og ildsjeler rundt har klart å skaffe fram de 300.000 kronene som er nødvendig i de to første rundene.

Ved de to første fristene den 8. og den 11. juni, hadde klubben ikke klart å finne nok midler, men etter iherdig arbeid den siste uka, er garantiene nå på plass.
Senest klokka 10 fredag formiddag ble det siste møtet holdt, og støtten fra næringslivet summert sammen.

Bra for Hamar
Sportslig leder Bertil Pålsrud er glad for at laget nå kan få et første møte med internasjonal klubbhåndball.

- Det betyr veldig mye for klubben og spillerne, at vi kan si ja til europacup når vi har holdt et sportslig nivå som gjorde at vi greide å kvalifisere oss. Samtidig tror jeg det kan bli svært bra for Hamar som by, det er ikke mange som får sjansen til å spille internasjonale kamper hvert år. Vi er veldig takknemlige for alle som har stått på for klubben og alle har bidratt til å gjøre dette mulig, sier Pålsrud.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat