buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
LANDSLAGSKEEPER: Sara Haugli er klar for landslagsspill mot Frankrike, Tsjekkia og Polen. Foto: Mattis Røhne
 
Sara kjemper om EM-plass
Storhamars Sara Haugli (18) er med i juniorlands-lagstroppen (LK 92) som er i Polen for å spille Silesia Cup. Med godt keeperspill vil hun legge inn en god søknad til Reidar Møistads EM-tropp.

Publisert: 25.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Opprinnelig var Sara Haugli et fjerdevalg på juniorlandslaget som i disse dager spiller tre internasjonale kamper i polske Szczyrk.
Marie Sundfør Tømmerbakke, Oppsal, Hedda Tollefsrud, Nordstrand og Marte Pedersen, Helset var valgt foran Storhamar-jenta, men da Marte Pedersen meldte forfall, fikk Sara sjansen.

Vært god på trening
- Sara har vært god på trening, og hun har veldig lyst til å være med på dette. Det gjelder å finne det riktige spenningsnivået i kampene, sier Reidar Møistad til HA-sporten.
På lik linje med de andre
Brumunddølen er landslagstrener for juniorlandslaget (LK92), og som tidligere trener for Storhamar, kjenner han godt til Saras kvaliteter som målvakt.
Selv om Sara ble tatt med i siste liten, får hun sjansen på lik linje med de andre målvaktene i de tre kampene.
- Sara kommer til å få spilletid. Jeg tipper vi kommer til å bruke tre målvakter i hver kamp. De kommer nok til å rullere, sier Møistad.

Sterk motstand
Norge møter Frankrike i dag, Tsjekkia i morgen og Polen lørdag, og landslagstrenere regner med å få solid motstand.
- Frankrike er gode, og her møter vi laget som vi slo ut i semifinalen i fjorårets VM, sier Møistad foran kveldens kamp.
- Tsjekkia kjenner jeg lite til, mens lørdagens motstander, Polen, er i ferd med å bygge opp et bra lag, mener landslagstreneren.
EM i Nederland
Det er EM i Nederland som er det store målet for dette landslaget. Turneringen spilles i august neste år, men før den tid gjelder det å vise seg fram i hver eneste kamp.
Møistad har fire målvakter som er veldig aktuelle, men når det endelige troppen på 20 spillere skal tas ut, vil det bare være plass til tre keepere.

Til Nederland i påsken
- Vi kommer til å kjøre mye av det samme opplegget som vi gjorde i fjorårets VM-oppkjøring, sier Møistad.
Etter turneringen i Polen, blir det først ei fellessamling med A- og rekruttlandslaget i Larvik i februar. Så blir det ny samling i Larvik i slutten av mars, og etter det tar Møistad ut en bruttotropp på 28 spillere. Landslagstreneren har vondt for å se for seg at Sara Haugli ikke vil være blant de 28.
I påsken skal jentene delta i ei turnering i Nederland, og i juli være med i en cup i Sverige. Da er det også klart hvilke 20 spillere som skal representere Norge i EM.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat