buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Satser på to treningsgrupper
Storhamars andrelag er klar for 2. divisjonshåndball den kommende sesongen. Nå satser klubben også på to treningsgrupper.

Publisert: 04.jun.2009 05:07
Oppdatert: -
HAMAR: - Treningsgruppe 2 vil bestå av 18-årstroppen pluss de spillerne som pr. i dag ligger litt under A-lagsnivået, sier Arne Senstad til HA-sporten.

- Vi er i gang med A-stallen fra i fjor, så får vi etter hvert se hvor stor den blir. Det vil bli en åpen overgang mellom gruppene, men hvordan vi skal legge opp dette rent praktisk, vet vi ikke ennå, sier Senstad.
Reidar Møistad og Pjotr Modestowich er allerede i gang som trenere for treningsgruppe 2. Møistad er spillerutvikler i Storhamar, og Modestowich, samboeren til Daria Boltromiuk, er med som trener.
- Pjotr er en veldig fin kar å jobbe sammen med. Vi skal trene gruppe to sammen, men i kamper skal Pjotr ha hovedansvaret for Spar 18-årslaget, mens jeg skal ha 2. divisjonslaget. Også blir vi nok hverandres assistenter, tenker jeg, sier Reidar Møistad som også skal være med som assistent på A-laget.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat