buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Izabela Duda scorer mer enn før. FOTO: MATTIS RØHNE.
 
Scorer mer enn før
Izabela Duda (32) er tilbake i scoringshumør, og er toppscorer i 1. divisjon med 113 mål på 11 kamper.

Publisert: 08.des.2011 04:12
Oppdatert: -

Etter forrige sesong ble ikke Storhamar og polske Izabela Duda enige om ny kontrakt. Iza slet med å komme tilbake på sitt toppnivå etter korsbåndskade og barnefødsel.
- Det ble vanskelig for meg å fortsette i Storhamar. Jeg skjønte at klubben ikke hadde så mye penger, men jeg kunne jo ikke spille gratis, sier 32-åringen til HA-sporten.
Dermed slo hun til på tilbudet fra Oppsal og flyttet til Oslo. Nå scorer hun mer enn noen gang.
Bedre enn noen gang
- Jeg er en bedre håndballspiller nå. Kroppen er blitt sterkere etter barnefødselen, og jeg får bra fysisk trening av Djorde Teodorovic. Dessuten fikk jeg et veldig godt grunnlag da jeg kom til Hamar og fikk Arne Senstad og Bent Svele som trenere. De lærte meg veldig mye, og jeg er en bedre spiller nå enn da jeg kom til Storhamar, sier Iza. Hun skryter også av de nye lagvenninnene, Mari Hegna og Kari-Anne Henriksen, som er flinke til å spille henne opp.
Toppscorer
Isabela Duda kom som en frisk vind inn i norsk kvinnehåndball da Arne Senstad hentet polakken til Storhamar foran opprykkssesongen i 2006/07.
Iza presenterte seg umiddelbart, scoret åtte mål i snitt pr. kamp og ble 1. divisjons toppscorer med 207 fulltreffere på 26 kamper.
I eliteserien året etter økte hun snittet til 9,2 mål; 203 fulltreffere på 22 kamper, og ble toppscorer også i den norske toppserien.
Nå er hun på vei til å bli toppscorer i 1. divisjon igjen etter å ha prikket inn 113 mål på 11 kamper. Hun er langt foran de andre.
Stortrives i Oppsal
Oppsal er også ubeseiret i 1. divisjon, og har staket ut kursen mot eliteserien.
- Vi har en vanskelig kamp mot Nordstrand onsdag, men jeg håper vi greier å spille oss opp i toppserien, sier Iza.
Selv om hun har en plan om å spille håndball i fem år til, ser hun ikke for seg å spille for Storhamar igjen.
- Jeg savner folk i Storhamar og i Hamar, og det var spennende å spille i klubben, men nå trives jeg veldig godt i Oppsal.
- Men jeg håper jeg kan komme tilbake til Hamar å spille mot Storhamar neste sesong..
- Hva med det polske landslaget?
- Det har jeg sagt nei til. Når det er spilleopphold, vil jeg heller være hjemme og kose meg med Filip, som nå er blitt 16 måneder gammel, sier Izabela Duda til HA-sporten..
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat