buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
PÅ SAMLING: Maja Jakobsen, Betina Riegelhuth og Kamilla Sundmoen skal på landslagssamling og finsiktes av Thorir Hergeirsson.Foto: Mattis Røhne
 
Seks Storhamar-spillere på landslaget
Storhamar må gi slipp på seks spillere i en viktig periode, men det er likevel med stolthet trener Alfred Örn Finnsson sender jentene sine.

Publisert: 05.feb.2014 04:13
Oppdatert: -

Thorir Hergeirsson og Mia H. Högdahl samler hjemlige landslagskandidater (uten Larvik-spillere) i Skien 13.-16. februar. Dette er en fellessamling der også juniorjentene (LK94) og U-jentene (LK96) deltar.

A-landslaget og LK-94

Stine Lidén, Kamilla Sundmoen, Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen tilhører kategorien spillere som Hergeirsson skal følge med tanke på A-landslaget, mens Tonje Enkerud og Kristin Linløkken Høybakken skal overbevise Trine Haltvik og Axel Stefansson på LK-94.

Flott for klubben

Storhamar-trener Alfred Örn Finnsson er naturligvis glad på spillernes vegne.

- Dette er veldig flott for klubben, og trenerteamet som har fått fram disse spillerne. Det er selvfølgelig bra for klubben å ha landslagsspillere, selv om det er i en viktig periode for Storhamar. Men det må vi leve med, sier Finnsson, som naturlig nok ser det som en utfordring at seks av spillerne ikke er sammen med de andre på Storhamar-treningene.

- Har en fin sjanse

- Hvordan vurderer du de A-landslagsaktuelle kandidatenes muligheter til å spille seg inn?

- Etter et VM som vel må kalles en skuffelse, har spillerne mine en fin sjanse. De har potensial til å være med, men samtidig er det viktig at de presterer over tid på klubblaget. Det betyr at vi i Storhamar må bli mer stabile, sier Finnsson som mener februar blir en viktig måte for Storhamar.

I kveld står Vipers på gjestelisten i Prestrudhallen, så kommer det et vært viktig oppgjør i sølvkampen borte mot Tertnes neste onsdag.

Deretter er februarprogrammet slik: 19.02.: Byåsen (hjemme), 23.02.: Oppsal (borte), 26.02.: Flint Tønsberg (hjemme).
Så gjenstår det fire seriekamper i mars før sluttspillet starter.

Viktige landslagsspillere

Alfred Örn Finnsson er klar på at Storhamar er avhengig av landslagsspillerne sine for å lykkes, men han synes det er urettferdig å si at de ikke lyktes mot Glassverket (27-23-tap).

- På grunn av mange skader var vi såpass få at vi ikke fikk hvilt spillerne nok mot Glassverket. Vi lyktes heller ikke angrepsmessig. Vi var litt for langt unna det vi er gode for, og det gjelder å finne tilbake til det gamle, trygge angrepsspillet, sier Finnsson.

Han må fortsatt klare seg uten Karoline Fredriksen, men håper på å ha både Kristin Høybakken og Martine Hovden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat