buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
LÆRT AV EM: Arne Senstad håper på mer trygghet defensivt.
 
Senstad bruker EM- oppladning
Arne Senstad har bedt spillerne om å følge med på EM for herrer, og lære hvordan det går an å angripe situasjoner og bruke kroppen i forsvar.

Publisert: 27.jan.2010 05:02
Oppdatert: -

HAMAR: - Jeg synes det er mye å lære av et EM-sluttspill for herrer, også for damene. Men jeg tror det er mest vi gutta som i oppveksten ser og lærer, og så går i hallen og prøver sjøl. Her har jentene og damene litt å lære, smiler Arne Senstad, som har oppfordret spillerne til å se mest mulig EM-håndball.
Fortsatte foran tv-en
I går ettermiddag dirigerte han troppen med vanlig myndighet på trening i Prestrudhallen.

Men etter at svette og klister var vasket bort, fortsatte «treningen» i klubbhuset på Prestrud - med Norge - Danmark i EM.
- Sånn skal de spille i forsvar, slik som herrene gjør, ler Arne Senstad.
- Selvfølgelig har ikke jenter de samme fysiske forutsetningene, men det er lov å bruke kropp og de ressursene de har. Det er lov å spille mer fysisk, sier Senstad.

Skuffet over Norge
Også framover på banen mener Senstad det er mye å lære. Ikke minst på hvordan man løser forskjellige utfordringer i stressede situasjoner.

- Jeg er skuffet over Norge så langt i EM. De spilte bedre offensivt i oppkjøringen til EM enn hittil i mesterskapet. Jeg vet ikke om jeg skal gå til spillerne mine og si at de skal lære av Erlend Mamelunds vurderinger i angrep, for å si det sånn.
Håvard Tvedten er kanskje en beste avslutteren i det norske laget, ikke minst på kontringer og fra kant.
- Det er ikke helt umulig for jentene å lære seg det samme, sjøl om de kanskje ikke kommer helt opp på nivå med Tvedten.

På opptur
I kveld venter bortekamp i Selbuhallen for Storhamar-jentene.

Normalt er de gule og blå favoritter, men trønderne har fått mye ut av mannskapet denne sesongen, og åtte av ti poeng er sikret gjennom seier i fire av seks hjemmekamper.
Den eneste borteseieren kom mot Tertnes …
- Ambisjonene våre er selvfølgelig to poeng, men vi har ikke vært helt stabile på tur. Likevel føler jeg at vi er på gang igjen etter en laber desembermåned som påvirket de første kampene våre etter nyttår.

Maja usikker
Senstad føler framgangen mot Vipers Kristiansand var viktig, ikke minst i angrep.
- Det gjorde at jentene fikk litt trua igjen, og det har vært synlig på trening den siste uka.

Storhamar reiser til Selbu med relativt få spillere, og bortsett fra Maja Jakobsen er alle friske og raske.
- Anja er tilbake i slag på trening, men Maja har vært uheldig og fått en ny skade. Først var det overtråkk i desember og mye problemer, nå er det en betennelse i hælen, som gjør det vanskelig å få på sko. Hun er på en kur, så får vi se om hun rekker Selbu-kampen, fastslår Arne Senstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat