buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
HÅPER PÅ SVAR: Arne Senstad vil ha skikkelig trøkk i Prestrudhallen i ettermiddag.
 
Senstad har kjørt en streng uke
Arne Senstad forteller at han har vært streng mot Storhamar-jentene på trening denne uka. Han håper de svarer med skikkelig trøkk mot Fredrikstad i Prestrudhallen i ettermiddag.

Publisert: 17.sep.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Forrige helg ble det uavgjort mot Vipers (Våg) i Kristiansand.
Det var altså starten på den strenge uka.

- Kline til

- Jeg var skuffet over at vi ikke klarte å slå Våg. Jeg var ganske trygg på at det skulle gå. Vi klarte ikke å holde trøkket, og Kristine Lunde fikk styre for mye. Det handler om å styre tempoet. Når det skal være fart må vi ha skikkelig fart på det, og så må det være perioder hvor det roes ned. Og da skal det roes ned, sier Senstad, og fortsetter:
- Vi har fokusert på oss sjøl denne uka. Nå handler det om å kline til, og få inn aggressiviteten igjen. Det var litt for mye med brekket på sist. Jeg har vært streng denne uka, og har pirket på det meste. De synes nok jeg har vært i overkant, sier Storhamar-treneren, som vil at jentene skal spille på mer risiko.

God bulgarsk målvakt

Storhamar vant stort mot Gjøvik og Njård, før det altså ble uavgjort mot Vipers sist helg.
I ettermiddag kommer som nevnt Fredrikstad til Prestrudhallen. Østfoldingene kom tilbake til eliteserien forrige sesong.
- Det er et bra lag med flere gode spillere. De har en bulgarsk målvakt, som de har truffet veldig bra med. Vi må brette opp ermene her, for det blir ingen lett kamp. Men i Prestrudhallen pleier det å smelle, og vi må jobbe for å få til det igjen, sier Senstad.

Jobber med målvakt

Han er sentral i jobben med å finne en målvakt som kan bli en duo sammen med Stine Lidén. Sara Haugli spiller sin siste kamp i dag. Nå venter førstegangstjeneste for henne.
- Vi kan ikke kjøre videre med én målvakt, og må redde det inn på en måte. Vi skal også sjekke om Sara kan få permisjon, sier Senstad, og legger til:
- Vi følger med, og den største sjansen for å hente en målvakt er nok i VM-pausen. men vi er avhengig av støttespillere utenfra.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat