buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Finaleklare: Storhamar-jentene jubler over nok en finaleplass. Tertnes ble knust i gruppefinalen.
Foto: Kai Kristiansen
 
Senstad imponert over eget lag
(Storhamar - Tertnes 25-18): Storhamar-trener Arne Senstad er ofte både nøktern og kritisk til eget lag. Mot Tertnes lot han seg imponerer av de gule og blå.

Publisert: 22.aug.2015 16:57
Oppdatert: 22.aug.2015 16:57

Lise Løke (sjuk), Gabrielle Juhasz (skedet) og Tonje Enkerud (ankelskade mot Molde) var alle uaktuelle før den avgjørende gruppefinalen mot Tertnes. Det hjalp ikke laget fra Bergen i det hele tatt.

- Vi er inne på beinet akkurat nå, men i denne kampen forsøkte vi å samle oss skikkelig og kline til med de jentene vi hadde. At vi slår Tertnes med sju mål er rett og slett imponerende, sier Arne Senstad.

Ubeseiret

Som i Skjærgårdslekene for et par helger siden knuste Storhamar all motstand i gruppespillet. Og som i forrige turnering er det Glassverket som er finalemotstander.

- Vi var langt unna sist vi møtte dem, men vi skal gjøre et nytt forsøk i morgen, smiler Arne Senstad.

Så langt har Storhamar knust alle eliteserielag de ha møtt i treningskampene - med unntak av nettopp Glassverket.

Sundmoen sjef

Tertnes, Oppsal, Skrim, Molde og Tertnes nok en gang har alle fått bank av jentene fra Hamar vest. At laget holder svært solid eliteserienivå er det liten tvil om, og nå er Kamilla Sundmoen i ferd med å komme skikkelig tilbake.

Sju mål scoret Sundmoen mot Tertnes, og det til tross for at hun klaget på smerter i skuddarmen før kampen.

- De beste står fram skikkelig i dag, men samtidig skal vi heller ikke glemme søstrene Skinnehaugen, Thea Tangnes og Tina Engan. Alle gjør en veldig god kamp i dag, skryter en svært tilfreds Senstad.

Aambakk tar ansvar

En annen spiller som er i ferd med å vokse som stor er Malene Aambakk. Fortsatt gjør hun noen tekniske feil, men de blir stadig færre og hun treffer stadig oftere fra distanse. Mot Tertnes laget hun seks spillemål.

Legger vi til Kristin Høybakken volkdsomme kapasitet i eget forsvar, målvakter som drar fram gode og mange redninger, en kvikk Linn-Marie Birkeland og en treffsikker Lise Binger,  forteller det om en svært god prestasjon av hele spillergruppa.

Finalen spilles i morgen klokka 14.15.

Storhamar - Tertnes 25-18 (12-8).

Storhamars lag. Stine Liden og Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Kamilla Sundmoen 7, Malene Aambakk 6, Linn-Marie Birkeland 4 (2), Lise Binger 3, Kristian Høybakken 2, Thea Tangnes, Emma Skinnehaugen 3, Elise Skinnehaugen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat