23. okt
 
Senstad mener ni mål må holde til returkampen

Publisert: 22.apr.2010 04:12
Oppdatert: -
SELBU: Storhamar-trener Arne Senstad tar ingen ting for gitt, men mener ni mål skal holde til returkampen mot Selbu i Prestrudhallen søndag.
Slik ser nok også Selbu-trener Valery Putans på saken, selv om han som trener aldri vil si at løpet er kjørt før kampen er over.
- Alt er mulig, men det spørs hvor sannsynlig det er. Differansen ble litt for stor til slutt, sier Putans, som syntes Storhamar spilte en god kamp i Selbuhallen.
Også Arne Senstad hadde mye godt å si om jentene sine, selv om han var veldig klar på at det var ting å sette fingeren på også.
- Det svingte veldig, men jentene la ned en stor innsats i høyt tempo. Kanskje var tempoet litt overdrevent høyt i perioder, undrer Storhamar-trenerten.
Da jentene skulle kline til i 2. omgang, gikk det sju minutter før Anja Edin scoret Storhamars første mål i 2. omgang.
- Kanskje var spenningsnivået vel høyt i perioder, men vi kom sterkt tilbake. Vi vant med ni mål, og så stor ledelse hadde vi aldri tidligere i kampen, sier Senstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke